2777
2789

سلام تولد امام زمان رو به همگی تبریک میگم 

دیشب بیمارستان بستری شدم

دهانه رحمم باز شده 😔

خیلی شب بدی بود هم از جیغ و گریه ی زایمانی ها وحشت کرده بودم هم از طرفی منو همسرم دور از خانواده هاییم هیچکس پیشم نیست 

خیلی احساس تنهایی میکنم و ترس زایمان 

تورو خدا واسم دعا کنید زود زایمان نکنم 

خواهش میکنم امروز سره نماز برای سلامتی پسرم دعا کنید 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1753805/بحق-صاحب-زمان?postId=58271790

استار جان بیا برامنم دعا کن با جازه

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
اخه هنوز نارسه  وزنشم کم بود  دوست داشتم ماه آخر خیلی به بچم برسم  بعدم خیییلی از ...

انشالله سالم وبه موقع بدنیابیاد...طبیعی باماسک گازبگیرخوبه کمتردرد حس میکنی

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
ای جان ،ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی  مطمین باش همه چی خوب پیش میره

الان خیلی زوده 

هنوز کلی کار داشتم 

دوست داشتم 9ماهم پربشه بشه 5 هفته دیگه مونده 

دعا کنین بشه نگهش دارم

انشالله سالم وبه موقع بدنیابیاد...طبیعی باماسک گازبگیرخوبه کمتردرد حس میکنی

واای اصن نزدیکم میان لرزش میگیرم 

خیلی هم بداخلاقن 

دیشب یکی میخواست زایمان کنه وقتی جیغ میزد کلی سرش داد میزدن که جیغ نزنه

چشم عزیز دلم حتماااا

فدات شم منم خیلی برات دعا کردم ایشالا نی نیت و خودتون در پناه خدا و صاحب زمان باشید ..

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

نگران نباش قوی باش برات دعامیکنم حتما دهانه رحمت جندسانت بازشده منم 36هفته دو انگشت بازشد ولی زایمانم نکردن بعدم شرایطمون یکیه منم توغربتم باشوهرم دوراز خانواده ها

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏