2777
2789
عنوان

رفتارشوهرم با جاریم یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 87 پست
مراقب زندگیت باش و دمشو بچین . اجازه نده با هر پوششی جلو شوهرت ظاهر شه همون سسو گرفتنی میگفتی وا این ...

جلو ماشین که نشست بعدش با شوهرم دعوامون شد خانوادش فهمیدن و بعدش دیگ جاریم از این غلظا نکرد

کم هست ولی الان مث قبل نیستاصن نمیفهمم چرا جاریم دوران نامزدی اون جوری رفتار میکرد چ مرگش بود که میخ ...

شاید دیوونه اس عقده ازار و اذیت داره ولی اون حوله تن پوش نشون میده با همسرت خیلی راحت بوده چون نمیدونست شما میری دروباز کنی که بگه بزار حرصش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش حس میکنم جاریم به شوهرم نظر داشتهو منو به چشم رقیب میدیده، یا ناراحت بوده که شوهرم با ازدواجش ...

وا خاک عالم توی سرش مگه برادرشوهر مثل داداش خود آدم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ چه موجوداتی هستن اینجور زنا که به برادر شوهر نظر دارن

شاید دیوونه اس عقده ازار و اذیت داره ولی اون حوله تن پوش نشون میده با همسرت خیلی راحت بوده چون نمیدو ...

من درو باز نمیکردم ولی میدیدم

آدم هرچقدرم با یکی راحت باشه مگه با حوله تن پوش میره جلوش این نشونه بی حیاییه

این که جاریش کرم داره درش شکی نیستولی خدایی حوله تن پوش من دارم خیلی گشاد شبیه عبا میمونه از لباس ...

یعنی متاهل شدی جلو برادرشوهرت بپوشی هم عیبی نداره؟؟؟ چی بگم از نظر من واقعا یکجوریه چون همسرمم با حوله تن پوش حس دیگه ای پیدا میکنه پس بقیه مردام ممکنه همین حسو پیدا کنن

واجب نیس لباس تن نکرده با همون حوله بره سس رو بده . لباسو تنش میکرد بعد میرفت

راستی عزیزم اینکه صندلی جلو با همسر اسی نشسته با اون حوله تن پوش و راحتی حس خیلی زشتی میده. نمیدونم شایدم منظوری نداره صرفا اسکل و عقده خودکم بینی داره یا عقده آزار و اذیت

یعنی متاهل شدی جلو برادرشوهرت بپوشی هم عیبی نداره؟؟؟ چی بگم از نظر من واقعا یکجوریه چون همسرمم با حو ...

دقیقا واجب نبود با حوله سس بده قشنگ مشخصه میخواسته بین ما دعوا راه بندازه

یعنی متاهل شدی جلو برادرشوهرت بپوشی هم عیبی نداره؟؟؟ چی بگم از نظر من واقعا یکجوریه چون همسرمم با حو ...

چمیدونم والا من متاهلم جلو برادرشوهرم خب پیش اومده با حوله رد شدم ولی بخدا اینقدر حولم گشاد و بلند هست از لباس پوشیدنم بهتره. ولی وقتی کسی زنش حضور داره بدهست اون جلو نشسته.

مجرد اگه بودی جلو پدرت و برادرت باحوله تن پوش نمیرفتی؟خب گلم برادرشوهرهم مثل داداش آدمه چه فرقی داره

ولی این جاریش کرم داره رفته در حضور زنش جلو نشسته

چمیدونم والا من متاهلم جلو برادرشوهرم خب پیش اومده با حوله رد شدم ولی بخدا اینقدر حولم گشاد و بلند ...

رفتارش جوریه انگار از عمد میخواد اذیت کنه یا یه چیزاییو به اسی میخواد بفهمونه