2777
2789
عنوان

رفتارشوهرم با جاریم یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم ولی یه چیزی درست نیست دیگهمثلا شوهرت اگه میخواست حرصتو دربیاره چرا باید از طریق جاریت این ک ...

من همش حس میکنم جاریم به شوهرم نظر داشته

و منو به چشم رقیب میدیده، یا ناراحت بوده که شوهرم با ازدواجش دیگ مث دوران مجردی بهشون سرویس نمیده ولی بعد اینکه جاریم بچش مریض شد رفتارش بهتر شد و کمتر کرم ریخت

الانم زیاد کرمی ازش نمیبینم ولی حس میکنم ته دلش یه حسادتی هست

من همش حس میکنم جاریم به شوهرم نظر داشتهو منو به چشم رقیب میدیده، یا ناراحت بوده که شوهرم با ازدواجش ...

شاید

بعضیا هم واقعا بیمارن،یعنی نظری نداشته ولی از توجه شوهرت خوشش میومده و بعد بقیه قضایا

شوهرتم اینو میفهمیده،حالا فکر کرده با توجه به اون میتونه حرصتو دربیاره

اون روزم نگفته که حساس نشی

البته همه ی اینا حدس و گمانه

I will always love you❤️💖💗

شایدبعضیا هم واقعا بیمارن،یعنی نظری نداشته ولی از توجه شوهرت خوشش میومده و بعد بقیه قضایاشوهرتم اینو ...

فکرشو بکن دیگ جاریم بهم گفت شوهرم دوران مجردی بچشو برده آتلیه عکس انداخته

خب به یه ورم اینو چرا به من میگ

فکرشو بکن دیگ جاریم بهم گفت شوهرم دوران مجردی بچشو برده آتلیه عکس انداختهخب به یه ورم اینو چرا به من ...

خب حالا اون چون عموش بوده دوسش داشته برده این که چیز مهمی نیست

I will always love you❤️💖💗

مثلا چی رو خودت تصور کن فک کن خودت با حوله تن پوش بیخای برادرشوهرت ببینتت دلیلت چی میتونه باشه از ای ...

این که جاریش کرم داره درش شکی نیست

ولی خدایی حوله تن پوش من دارم خیلی گشاد شبیه عبا میمونه از لباس خونگیام بهتر وپوشیده تر هست عیبی نداره که جلو کسی پوشید😃

بی حیایی و نظر داشتن به برادر شوهر و حساس کردن جاری

مراقب زندگیت باش و دمشو بچین . اجازه نده با هر پوششی جلو شوهرت ظاهر شه همون سسو گرفتنی میگفتی وا این چه وضعشه شاید همسرم درو باز میکرد یه دعوایی راه مینداختی تموم میشد یا چرا اجازه میدی جلو ماشین بشینه میگفتی صندلی جلو مختص زن و شوهره نه جاری . ولی اگه رسمتونه از دفعه بعد منم با همسرت جلو ماشین میشینم .. اصلا سکوت نکن و درجا برخورد کن