2777
2789
عنوان

رفتارشوهرم با جاریم یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

هیچوقت وجهه و شخصیت خودتو به خاطر تلافی کثافت کاری یه نفر دیگه خراب نکن

پس فردا یه چیزی بشه شوهرت بهت انگ میزنه،بگذریم کلا عدم اعتماد به نفست نشون میدی و شانتو میاری پایین

I will always love you❤️💖💗

هیچوقت وجهه و شخصیت خودتو به خاطر تلافی کثافت کاری یه نفر دیگه خراب نکنپس فردا یه چیزی بشه شوهرت بهت ...

بعد اون ماجرا ی روز شوهرم جایی بوده ماشینشو نبرده بود زنگ میزنه داداشش میاد دنبالش

داداشش هم با زنش میره

شوهرم گف داداشم اومد دنبالم ولی زنشو نگف

بعداً جاریم گف که با شوهرش رفتن دنبال شوهرم

بنظرتون چرا شوهرم حضور جاریمو پنهان کرده

بعد اون ماجرا ی روز شوهرم جایی بوده ماشینشو نبرده بود زنگ میزنه داداشش میاد دنبالشداداشش هم با زنش م ...

در حالت خگش بینانه شاید چون اون غلط رو کرده بوده، نمی خواسته حساست کنه

در بدترین حالت شوهرت کرم داره

به نظرم بیشتر همون اولیه

I will always love you❤️💖💗

بعد اون ماجرا ی روز شوهرم جایی بوده ماشینشو نبرده بود زنگ میزنه داداشش میاد دنبالش داداشش هم با زنش ...

یا واقعا غیر عمدی بوده مثلا لازم ندیده بگه بدون منظور

یا قبلا زیاد رو جاریت حساسیت داشتی خواسته تنش ایجاد نشه

ولی مطمئن باش رابطه خاصی باهم ندارن نقطه ضعفتو پیدا کرده میخواد لج تو رو دربیاره وگرنه هیچوقت به داداشش خیانت نمیکنه و اگر مسئله ای باشه داداشش بیشتر از شما حساسیت نشون میده

به نظرم این فکر رو از ذهنت بیرون کن و به لجبازی کودکانه شوهرت بخند و زندگیتو بکن

یا واقعا غیر عمدی بوده مثلا لازم ندیده بگه بدون منظوریا قبلا زیاد رو جاریت حساسیت داشتی خواسته تنش ا ...

آره منم از این فکرا نمیکنم

ولی خب منم رو جاریم حساس. نیستم ولی اینکه بهم نگفت برام عجیب بود که پیش خودش چ فکری کرده

در حالت خگش بینانه شاید چون اون غلط رو کرده بوده، نمی خواسته حساست کنهدر بدترین حالت شوهرت کرم دارهب ...

اتفاقا رو جاریم حساس نیستم نمیدونم چرا شوهرم اینجوری فکر میکنه

جاریمم نمیدونم چ لزومی داشت بهم بگه ولی منم جلو جاریم جوری رفتار کردم که انگار از حضورش خبر داشتم

آره منم از این فکرا نمیکنمولی خب منم رو جاریم حساس. نیستم ولی اینکه بهم نگفت برام عجیب بود که پیش خو ...

مثلا من داییم رو ببینم شاید حوصلم نیاد بگم زندایی و دختر داییم هم بودن احتمالا شوهر شما هم اینطور بوده