marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 474 عنوان به شوهرم گفتم الهی دخترمون یه شوهر مثه تو گیرش بیاد گفت خفه شو 477 بازدید | 24 پست من منظورم این بوداگه خوب باشی باهاش خوب باشه بد باشی هم بد باشه خودش تا ته خطو رفت که چقدر باهام بد کرده مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰 دیروز | 03:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 474 اگه شوهرت بده خدانکنه 😥😥😥😥ولی خوب گفتی اره بده ولی باید یه تکونی بهش میدادم مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 3961 پس خودش میدونه چه کثافتیه در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 474 مردا رو دختراشون حساسن غیرتی شده ۵ ساله از دستش دارم میکشم ولی بازم نمیتونم خوبیاشو فراموش کنم مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10394 انگار داری بچتو نفرین میکنی مطمئن باش جواب هم نمیده بدتر متنفر میشه ازت بنظرم بهتره جلوش بگی ان شاءالله دخترم با یه مرد خوب ازدواج کنه که حسرت خیلی چیزا به دلش نمونه
ایویوز عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2484 اره بده ولی باید یه تکونی بهش میدادم ای ساده دل فکر کردی اون جونورا با این حرفا تکون میخورن تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 474 خوب دخترت چه گناهی داره نفرینش کردی که! چی بگم والا دخترم همه جونمه ولی باید میفهمید چطوریه مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 474 انگار داری بچتو نفرین میکنی مطمئن باش جواب هم نمیده بدتر متنفر میشه ازت بنظرم بهتره جلوش بگی ان شاءا ... آدم وقتی درمونده میشه دیگه کنترل خیلی چیزارو نداره مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 474 انگار داری بچتو نفرین میکنی مطمئن باش جواب هم نمیده بدتر متنفر میشه ازت بنظرم بهتره جلوش بگی ان شاءا ... این برای کسی که شعور داره جواب میده مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
مردbخواسته عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 917 ۵ ساله از دستش دارم میکشم ولی بازم نمیتونم خوبیاشو فراموش کنم بدیهاش چیه؟ خوبیهاش چیه