2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم الهی دخترمون یه شوهر مثه تو گیرش بیاد گفت خفه شو

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 24 پست
خوب دخترت چه گناهی داره نفرینش کردی که!

از ته دل نمیگه ک

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم وقتی درمونده میشه دیگه کنترل خیلی چیزارو نداره

عزیزم از این به بعد اینطوری که من گفتم بگو نتیجه بهتری میبینی

و اینکه مرتب بهش تذکر بده بگو هرجور با من رفتار کنی بعدا دخترمون از شوهرش همونو انتظار داره اگه بزنی تو گوشم اونم از اینکه بعدا شوهرش بزنتش تعجب نمیکنه ناراحت نمیشه چون فکر میکنه باید اینطوری رفتار کنن باهاش ولی اگه احترام بذاری محبت کنی اونم از شوهرش همین انتظارها رو داره

بدیهاش چیه؟ خوبیهاش چیه

دست بزن بد دهن ولخرج بیخودی ۵بار تاحالا ورشکست کرده فشارشو بمن میاره برون گرا افراطی آدم نمایشی خوبیاشم کم نمیزاشت برای خونه محبتشو نشون میداد ذوق داشت که دیگه الان همونم خبری تیست

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

اولش فکر میکنی تاثیر نداره ولی بدون غرض و با محبت بگی تأثیرش هم میبینی

فعلا که قهریم و رابطمون خیلی تیره و تاره

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

فعلا که قهریم و رابطمون خیلی تیره و تاره

آره میفهمم

چه زندگی بی مشکل هست؟حتی آدمای خوشبخت هم ممکنه تو یه بازه زمانی به شدت از هم بدشون بیاد

اگه چاره ای جز زندگی نداری سعی کن با خودت راهش بیاری و دلشو گرم کنی

عزیزم می دونستی خواه ناخواه اگر دختر پدرش رودوست داشته باشه از نظر الگویی دنبال یک مرد لنگه پدرش می گرده با خصوصیات اون و پسر هم اگر مادرش رودوست داشته باشه خیلی، دنبال ی دختر با شباهت رفتاری به مادرش می گرده پس کلی دنیا اینطور می گرده مگر اینکه دخترتون ی سری رفتارها از باباش رو دوست نداشته باشه

آره میفهممچه زندگی بی مشکل هست؟حتی آدمای خوشبخت هم ممکنه تو یه بازه زمانی به شدت از هم بدشون بیاد ا ...

ببین انقدر رابطمون سنگین شده دو کلمه باهم حرف میزنیم به فوش و نفرین کشیده میشه واقعا دیگه بریدم

ببین انقدر رابطمون سنگین شده دو کلمه باهم حرف میزنیم به فوش و نفرین کشیده میشه واقعا دیگه بریدم

چرا؟اتفاق جدیدی افتاده که باعثش شده؟

سعی کن بخاطر بچت هم که شده اگه حرفی زد یه مدت سکوت کنی هرچی آتیش دعوا تندتر بشه روح و روان خودت هم به همون اندازه تحلیل میره بعدم اینو به خاطر داشته باش که همیشه سلامتی بچه ها قربانی دعواهای ما زن و شوهرا میشن حالا شاید نفهمی چی میگم بعدا که بچت رفت مدرسه و تمرکز نداشت میفهمی با روانش چیکار کردی اون موقع دیگه هرچی خودتو سرزنش کنی فایده نداره اینو از منی بشنو که تجربه کردم