2777
2789

تو سونو معمولی یعنی سونو سیاه سفید رفته بودم واسه ان تی سرشو نشون داد سونو انگار چونه ش تیز بود الانم ۸ ماهمه امروز رفته بودم سونو بازم دیدم حس کردم فکش تیزه یعنی انگار زاویه فک داره نمیدونم یعنی آخهواقعا چونه ش تیزه یا استخون فک هستش که اینجوری نشون میده؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه تو سونو چی مشخصه !!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چهره تو سونو !!!!!

نگاه کن عکسشو

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

😂🤣😂😂😂😂بیخیاااال

ببین.. تیزه؟ یا استخون صورتشه اینجوری دیده میشه؟

آخه تو سونو چی مشخصه !!

۲ بار صورتشو تو سونو دیدم هر ۲ بار اینجوری بود

نگران نباش یه روز قبلش ژل چونه زده هنوز جذب نشده🤨😐😐😐

واااای اعصابم خوردع

ای جانم؛ انشاءالله به سلامتی دنیا بیاد؛ 🥰🌺🌺

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )