2777
2789

یه خانومی طلاق گرفته و یه پسر دارای نقص صورت هم داره

دو تا آپارتمان داره تو یکیش میشینه و اون یکی رو هم داده اجاره با همون میگذرونه

بعد تو اینستاگرام همش پست های لاکچری میذاره از رستورانها و گردشهای آنچنانیش

برادرش رفته دایرکتش گفته تو که وضع زندگیت انقدر خرابه چرا انقدر خودنمایی میکنی!

خانمه هم زده بلاکش کرده

به نظرتون حق با کدوم بوده یعنی برادره از سر دلسوزی اون انتقادو بهش کرده؟

اینم بگم من فقط شنونده این جریان بودم اون خانم من نیستم

مردم خودشان عقل دارن چه برادر بیکاری داشته

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرش بوده غریبه بوده زن بوده بچه بوده هرکس بهش این حرف رو زده از روی هرچی بوده دلسوزی نبوده

از روی دلسوزی میتونست حالش رو بپرسه بره کمکش کنه نه زخم زبون بزنه که میدونه اوضاع خانومه خوب نیست .

و اینکه اگر نمیدونستی باید بگم نه فقط از دید من بلکه خیلی ها میگن کل اینستاگرام هم که نه ۹۰ درصدش خودنمایی شو و تبلیغ و از این قبیل نه واقعیت زندگی

اون ده درصد هم برای هرچیز غیر اونا گذاشتم.

بیچاره از شوهر که شانس نداشته

خدا بچه معلول بهش داده

بنده خدا بره بمیره

حالا چهار تا عکس و فیلم هم که میزاره براش ارزوی خوشبختی بیشتر کنید

چرا دلش رو میشکونید

تکمل دیدن ندارید پیجش نبینید

دیگه دروغ که نگفته رستوران و گردش رفته دیگه پس زندگیش خراب نیست! داداشش چقدر حسوده

من حس میکنم برادره تحت تاثیر خانمش قرار گرفته

خانمش رفته پیج خواهر شوهرشو دیده این انتقادو بهش کرده شوهرشم تحت تاثیر زنش قرار گرفته و همون حرفو گذاشته کف دست خواهرش