2777
2789
عنوان

کاشد میشد طلاق بگیرم

180 بازدید | 24 پست

من ده سال پیش دوران عقد طلاق گرفتم

الان تازه ۹ماهه که باز عقد کردم عاشقانه ازدواج کردیم ولی شوهرم چندتا بهم دروغ گفته از چشمم افتاده نمیتونم تحملش کنم چون دروغ خط قرمزمه شوهرم همه چیزش برام گنگه اصلا شفاف سازی نمیکنه ۳ماهه میگه حقوق ندادن ولی من زنگ زدم محل کارش پرسیدم گفتن دادیم از اون روز حالم ازش بهم میخوره نمیدونم چیکار کنم بابام میگه طلاق بگیری شوهرتو میکشم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا زنگ زدی و این سوال رو پرسیدی؟؟!!! به نظرم شوهرت باید طلاقت بده نه اینکه شما بخوای طلاق بگیری! ...

چرا باید طلاقم بده؟

بله که زنگ میزنم میپرسم چون شریک زندگیش هستم باید بدونم کارش هم دولتیه محاله حقوق ندن کلی هم قسط داره همش افتاده عقب من بفکر اینا بودم

به بابات بگو يه تار مو تاكيد ميكنم يه تار مو از سر داداشم كم بشه او روي منو خواهد ديد مگه شهر هرته

بابام خیلی حساسه مخصوصا وقتی میبینه ناراحتم

عاشقانه بود یعنی باهم دوست بودین؟چه دروغای دیگه ایی گفت درمورد حقوقش چرا دروغ میگه خیلی گنگ و کوتاه ...

قبلا هم گفته بود حقوق ندادن رفته بود ارز دیجیتال خریده بود وقتی ارزشش اومده بود پایین اعتراف کرد که این کارو کرده

الانم بهش میگم اگه مشکلی داری بگو بهم بدونم ولی مخفی کاری نکن بزار دلم اروم بگیره ولی همش میگه نه حقوق ندادن گفتم شرکت میگه دادیم یعنی اونا دروغ میگن تو راست میگی