2777
2789

هرکاری میکنم موفق نمیشم کاربر

@الما۶۲

رو تگ کنم

تاپیک هاشم همه قفلن تا براش پست بزارم

لطفا اگه تونستین تگش کنید برام

اگه نه تو سایت پستشو دیدین بش بگین برام پست بزاره کارش دارم

ممنون انشاالله هر چی از خدا می خواین بتون بده

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

@الما۶۲

خیلی خیلی ممنون گلم

انشاالله ب حق قرآن به مراد دلت برسی

هر چی از خدا می خوای بت بده

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار رو بگو

بعضی کاربرا ک تگ نمیشن، نی نی یار میتونه درستشون کنه و کاری کنه ک تگ بشن

@niniyar

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

الما جان سلام

کاربر پروانه هستم اون کاربریم تعلیق شده

زحمت کشیده بودی در مورد فروش طلا بم خبر میدادی

@الما62

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

نی نی یار رو بگو بعضی کاربرا ک تگ نمیشن، نی نی یار میتونه درستشون کنه و کاری کنه ک تگ بشن ...

ممنون

نی نی یار سلام

چرا تاپیک ها و پستای من یا منتشر نمیشن یا دیر منتشر میشن؟!

@الما62

ممنون انشاالله هر چی از خدا می خواین بتون بده

سلام گلارهه جان چشم هنوز فروش نداده

متاسفانه میگه تا ۱۶ هم بالا میره😭

شما چشمت به گوشیت (نی نی سایت)باشه هر لحظه گفت بفروشید بهت اطلاع میدم

فقط عزیزم یه چیزی بگم

ممکنه اون ادمم اشتباه کنه اونم ادمه دیگه

حالا میگن تحلیلگریم فلان

ولی ایران اقتصادش روی هواست

خدا میدونه چی میشه

اگر اشتباه فروش داد از من نرنجی

اگرم درست گفت نوش جونت سودی که کردی

فقط من هیچ کاره ام

سلام گلارهه جان چشم هنوز فروش نداده متاسفانه میگه تا ۱۶ هم بالا میره😭 شما چشمت به گوشیت (نی نی سا ...

میدونم گلم

پیام دادم سه تا بت

@niniyar

سلام

ببخشید چرا پست و تاپیک های من یا اصلا منتشر نمیشه یا دیر منتشر میشه