2777
2789
متاسفم ،نمیخوام اذیتت کنم ولی یه ادم امن رو داری از دست میدی ،صد خودتو بزار برا جلب توجه و محبتش ، ه ...

اخرین بار گفتم بچه پدر ومادر باهم میخواد بیا باهم حرف بزنیم تورومیخواد وفلان باز خوند بلاک کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم اونم خوند بلاک کرد

امیدوارم حل شه،ختم به،خیرشه

نمیشه،بری،خونت بدون،اطلاع؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

تو اون یکسال تلاشی کرد برای آشتی؟

اره چند بار برگشتم ولی دوباره قهر کردم همه راه های ارتباطی رو میبستم اما هر بار پیام داذم با کله جواب داد و خواست برگردم و تازه برای اولین بار حرف از ازدواج زده ! حالا نه به زودیا ولی به هر حال هیچ وقت حرفش زو نمیژد

برام هدیه گرفت گل گرفت و اعتراف کرد که عاشقمه خیلی بیشتر وقت میذاره و اهمیت بیشتری به من و احساسم میده

پس چرا شوهر من هیچ تلاشی برا آشتی نمیکنه

منتظرتویه،،،مثه،قبل ترها

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

همون منم همینو میگم انقد خوشحال شد تا دید من اومدم خونه بابام

هعی خدا

نزار دشمن شاد شی دختر

فردا با ذکر یا ودود برو ببینش

برات صوره کوثر خوندم

ایشالا خدا کمکت کنه

خودتم دیگ رفتارات اوکی باشه از پیش خونه مادر شوهرتم دور شید

اره چند بار برگشتم ولی دوباره قهر کردم همه راه های ارتباطی رو میبستم اما هر بار پیام داذم با کله جوا ...

خدارا شکر خوشحالم براتون

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
هعی خدانزار دشمن شاد شی دختر فردا با ذکر یا ودود برو ببینش برات صوره کوثر خوندمایشالا خدا کمکت کنهخو ...

ممنون عزیزم

من نمیتونم برم الان دیگه خونوادم هم شاکی هستن ازش راضی نمیشن واینک جایی مناسبی هم نیس ببینمش