2777
2789
قبل ابنک دیر بشه برو ببینش دگ واقعا دوسش داری برو

چکار کنم اولا که رف سریع درخواست داد وکیل گرف بعد الان نزدیکدوماهه انگار نه انگار بچه داره اصلا هی گفتموسایل لباس بفرس از اتاقمگفته براش نفرستین کارتی که پیشم بود رو رمزش تغییر داد که نتونم برداشت کنم کارت یارانه بود راضی همنمیشه کارای بچه رو انجامبده میگه بدش من ازش نگهداری کنم اون ادمی که انقد خوب بود یه شبه اینطور شد دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه بعد هر بحثی رختخوابشو جدا میکنه و حتی دیگه بمن نگاهم نمیکنه

وقتی حالتون خوبه باهاش حرف بزن بگو رفتارش درست نیست

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

همه وقتی قهر میکنن، معمولا یکی دو روز حداقل تو قیافه ان ، بعدشم یکی باید جوانمردی کنه پا پیش بزاره ت ...

من خیلی گذشت کردم هر رفتاری کرد گذشت کردم و اشتباع بود ،وقیح تر شد ،راحت توهین و تحقیر میکنه داد میزنه بعدم قهر میکنه و طلبکار میشه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چکار کنم اولا که رف سریع درخواست داد وکیل گرف بعد الان نزدیکدوماهه انگار نه انگار بچه داره اصلا هی ...

باز میگ چیکار کنم

داری دستی دستی از دست میدیش

همین فردا برو باهاش حرف بزن

معذرت خواهی کن چمیدونم هرچی

راضی میشه نزار بیشتر طول بکشه

حتی حاضر نیس حرف بزنه چ تلاشی میتونم بکنم

پیام بده،،اگه،دوسش،داری

حرف بزن،دردودل کن،معذرت خاهی،کن

بگودلم تنگ شده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چکار کنم اولا که رف سریع درخواست داد وکیل گرف بعد الان نزدیکدوماهه انگار نه انگار بچه داره اصلا هی ...

متاسفم ،نمیخوام اذیتت کنم ولی یه ادم امن رو داری از دست میدی ،صد خودتو بزار برا جلب توجه و محبتش ، هر جور شده

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
من خیلی گذشت کردم هر رفتاری کرد گذشت کردم و اشتباع بود ،وقیح تر شد ،راحت توهین و تحقیر میکنه داد می ...

یا خیلی لوس و بچه ننس ،یا عاشق منت کشی کردن توعه ، دوست داره خودشو مهم جلوه بده ،همش قهر کنه تو هم بری نازشوبکشی باهات حرف بزنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن