2777
2789
مثلا چطور رفتار می کنی?

همونجور که بهت گفتم

نقش و نسبت سازی نمیکنم

مادرهمسرم فقط مادرهمسرمه . نه چیزی بیشتر نه کمتر

نه ازش توقع مادری دارم ، نه من دخترشم . یه احترام دو طرفه و حسن معاشرت داریم

در مورد ارتباط پدر و مادر خودم با همسرم همینطور

صمیمی نمیشم . در جریان کارامون و زندگیمون قرارشون نمیدیم . با دعوت میرم . دیر میرم و زود میام . بدون همسرم نمیرم . شخصا تماسی نمیگیرم . تو خونشون نمیچرخم و دست به هیچی نمیزنم . کاملا رسمی و مهمون وار رفتار میکنم

اجازه ی دخالت ابدا نمیدم . نظر نمیپرسم . تو مهمونی در مورد مسائل شخصی و خاص با همسرم حرف نمیزنم و بحث نمیکنم . اصلا خودمو بیکار و بی هدف نشون نمیدم . همیشه کار دارم . کلاس دارم . برنامه دارم . وقت ندارم

اگر هدیه ای بخریم یا کاری کنیم با قابل نداره زحمتمون رو بی اجر نمیکنم

بدون دعوت مهمون قبول نمیکنم . تو مهمونی هیچ کاری نمیکنم و البته تو مهمونی منم هیچکس اجازه ی کمک و کار نداره

ارتباط با فامیل هم مناسبتی و کاملا محدوده

و از همه مهمتر من از اول اول اول زندگی هرگز زن قانعی برای همسرم نبودم . از اول گفتم خط قرمز دارم . حساسم . کسی باعث ناراحتیم بشه قطع ارتباط میکنم و به همسرم تاکید کردم اگر تو زندگی کاملا همراه و حامی نباشه و پشتمو خالی کنه ، بدون هیچ وابستگی زندگی مشترک رو تموم میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همونجور که بهت گفتمنقش و نسبت سازی نمیکنممادرهمسرم فقط مادرهمسرمه . نه چیزی بیشتر نه کمترنه ازش توقع ...

همسرت به مادرشوهرت آمار نمیده؟ مادرشوهرت آمار نمیگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت به مادرشوهرت آمار نمیده؟ مادرشوهرت آمار نمیگیره؟

نه

آمار که هیچ . اصلا حرف خاصی نمیزنه

سلام خوبید خداحافظ

هیچ اطلاعاتی از زندگی ما ندارن

هیچی هیچی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه آمار که هیچ . اصلا حرف خاصی نمیزنه سلام خوبید خداحافظهیچ اطلاعاتی از زندگی ما ندارن هیچی هیچی

چقدر خوب. شوهرت هم اهل رعایته. شاید مادرشوهرت هم ادم فضولی نیست

مادرشوهرم سه سال و نیمه عروسی کردم هر روز به شوهرم زنگ میزنه و امار میگیره

چقدر خوب. شوهرت هم اهل رعایته. شاید مادرشوهرت هم ادم فضولی نیستمادرشوهرم سه سال و نیمه عروسی کردم هر ...

مادرهمسرم دوست داشتن صمیمی باشیم و زیاد رفت و آمد کنیم و قاطی باشیم . تو بیماری و خوشی و عزا و عروسی همه کمک هم باشن . من باهاش زیارت و نماز و قرآن برم .با خواهرای همسرم هرروز در تماس باشم و آبجی صداشون کنم

ولی خب من آدم این مدل زندگی نیستم و همسرمم از قبل میدونست که تو ارتباطات مخصوصا فامیلی به شدت رسمی و سردم و محتاط و با فاصله رفتار میکنم

البته همسرمم درونگرا و ساکت و اهل حریم شخصیه

با این حال من از قبل ازدواج خط قرمزامو بهش گفته بودم

مادر همسرت ناراحت نشد؟

نمیدونم

من مسئول انتظارات و توقعات بقیه نیستم