2777
2789
پیام دیدم گوشیش دعوا کردم باهاش قسم خورد گف من نفرستادم گفتم قبول ندارم گف میرم برات پرینت میگیرم ک ...

پس مقصری خواهرمن ببین ی مدت تو خوب باش از همه نظر براش خونه رو شاد وگرم نگهدار بهش محبت کن عذرخواهی کن بگو آدمه اشتباه میکنه خلاصه درست میشه بنظرم زمان لازم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مقصری خواهرمن ببین ی مدت تو خوب باش از همه نظر براش خونه رو شاد وگرم نگهدار بهش محبت کن عذرخواهی ...

من دیگه همون موقع گفتم منو ببر خونه ی آقام منو آورد الانم خونه ی پدرم هستم داره دوماه میشه اونم منو آورد چن روز بعدش رف درخواست طلاق داد وکیل گرف ابلاغیه هم برام اومد اواخر دی دادگاه داربم

من دیگه همون موقع گفتم منو ببر خونه ی آقام منو آورد الانم خونه ی پدرم هستم داره دوماه میشه اونم منو ...

ای واااااای جدی میگی دیوونه الکی الکی خراب نکنزندگیتو مگه نمیگم پیام الکی بوده اشتباه کردی برو بگو زندگیمون حیفه

گفتم بالا

ی معذرت خواهی بکن بگو اشتباه کردم

من زندگیمو و تورو دوست دارم دیگه چیزی نگو

اگه پشیمون نشد و نخواست برگرده

اونوقت شما هم مهریه رو بزار اجرا

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
برو در خونه یا محل کار

خونه که خونوادش هستن بدتر میشه محل کار هم پیش همکاراش راضی نمیشه شاکی میشه مونده فقط مهریه رو باید بذارم اجرا ولی حیف خوب بودیم باهم بچه هم داریم ولی دیگه چاره ای ندارم

خونه که خونوادش هستن بدتر میشه محل کار هم پیش همکاراش راضی نمیشه شاکی میشه مونده فقط مهریه رو باید ب ...

نه بیخود دختر نزار همچین الکی زندگیت فناشه هرطور شده برو محل کارش بگو اشتباه کردم دوست دارم زندگیمون بچمون جی نیشه

برگ درخواست طلاقشو دیدم زده درخواست صدور گواهی عدم سازش

تو فعلن چیزی نگو ببین چیکار میکنه

اگه مرد خوبیه تلاش تو بکن ک زندگیت

الکی خراب نشه بخاطر بچت❤️

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
نه بیخود دختر نزار همچین الکی زندگیت فناشه هرطور شده برو محل کارش بگو اشتباه کردم دوست دارم زندگیمون ...

شرکت شون بزرگه همه هم آقا هستن این از اول دوس نداشت من برم پیش همکاراش بدتر شاکی میشه عین بچه ها شده هرچی میگم یه کلام میگم زرتی بلاک میکنه