2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور حالم بده

قراره بابت روزای این زندگی لعنتی ک گذروندیم اون دنیا مواخذه هم بشیم؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
صددرصد

ستمه بخدا

چکار کردیم تو این زندگی و دنیا همه افسرده و ترسو و مضطرب و ارزوهای از دست رفتمون

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
ستمه بخدا چکار کردیم تو این زندگی و دنیا همه افسرده و ترسو و مضطرب و ارزوهای از دست رفتمون

امروز رفتم یه مانتوشلوارخریدم برا عید،تودلم گفتم خدا یعنی قسمت میشه بپوشم یانه،بعدش خوشحالیم رف خودبخود

امروز رفتم یه مانتوشلوارخریدم برا عید،تودلم گفتم خدا یعنی قسمت میشه بپوشم یانه،بعدش خوشحالیم رف خودب ...

منم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

ن سفر ن خرید ن رستوران

هیچی

خدا کمکمون کنه این چ وضعیه

بچه بودم واسه ی بادکنک و بستنی قلبم ذوق میکرد

منم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه ن سفر ن خرید ن رستوران هیچی خدا کمکمون کنه این چ وضعیه بچه بودم واسه ی ...

ولی خودت به خودت روحیه بده

بگو فقط من نیستم،عمومی هس،همه اینطورین

اونوق آدم کمی آروم میشه

ولی خودت به خودت روحیه بدهبگو فقط من نیستم،عمومی هس،همه اینطوریناونوق آدم کمی آروم میشه

مرسی عزیزم خودتم همین کارو کن 😍واسه لباست ذوق کن

وای قدیما برای عید لباس میخریدم روزی صدبار نگاش میکردم ثانیه شماری میکردم تا بشه روز اول عید و بپوشمش

مبارکت باشه عزیزم ❤️