2777
2789
خدایی کاربر خوب و با شخصیتیه خرابش نکنیم دیگه

من کاری با شخصیتش ندارم

اگ درست خونده باشین

گفتن نوشته هاش ماد خودشه

گفتم نه کپی هست

و بعضی هاش دلنوشته

من ن میشناسمش نه تا حالا دیده بودم

الان اتفاقی از این تاپیک رفتم ب تاپیکش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نوشتم همش؟؟؟؟؟؟پیامم و یکبار بخون کلمه همش رو پیدا کردی ریپ بزن در ضمن کلمه دستمال کشی هم وندان ...

والا راس میگین کلمه جالبی نیس چیزی هم بگی تعلیق میکنن

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎

روز شب یلدا امتحان زیست انداختن 🐧🐧🐧

الهی بگردم بشین درس بخون منم پنجشنبه کلینیکم از اونور دوشنبه امتحان تئوری عملی دارم 🤐

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

من کاری با شخصیتش ندارم اگ درست خونده باشینگفتن نوشته هاش ماد خودشه گفتم نه کپی هست و بعضی هاش دلنوش ...

حالا اوکی فهمیدیم نوشته هاش مال خودش نیس

مدال به شما بدیم بخاطر این کشف بزرگ؟

حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)

آقا واضح بگو خب.من گیراییم ضعیفه🤕

گفتید چرا بعضی کاربرا تاپیکارو قفل میکنن منم گفتم تاپیک بسته باشه کسی کامنت نمیزاره استارتر راحت پاکش میکنه هروقت بخواد .. اگه قفل نکنه بقیه میان کامنت میزارن اونموقع حذف کردن اون تاپیک دردسره

متوجه شدی انشالله تعالی

🩶

سر تعلیقی من به نی نی یار پیام دادن شخصن🤣

کی ؟ ناشناستونو چک کنین حتما این بد خواها یه پیامی چیزی هم براتون میزارن ،مگه اینکه دیگه علنا بشناسینشون

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎