2777
2789
عنوان

با همسرم بحثمون شد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 38 پست

هیییییچ کاری نکن

مثل تو نه ولی یه همچین چیزایی رو تجربه کردم

اصلا هیچ کاری نکن

از رو رفته ! ضایع شده

یه خطایی کرده نمیتونه جمعش کنه

ولش کن

اصلا نه سراغش برو نه هیچی

یکی دوروز شایدم بیشتر زنگ نمیزنه

بعد از اونم که زنگ زد سر سنگین و محکم باش

وگرنه دوباره و دوباره و ... میشنوی از این فوحشا !!

اتفاقا خوب کردی گفتی به مادرت ! کم حرفی نزده باید خجالتش زو هم بکشه

نمیگفتی با خودش میگفت هرچی بگم هرکاری کنم بین خودمونه خیالش راحت میشد که همچنان که عزیز دوماده همچنان تو آبرو داری میکنی براش و اونم راحت اذیتاشو بکنه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
واقعاخانمایی ک میگن کارتو بدتر بوده اگه همسرتون ب پدرتون فش بده کاریش ندارین برام سواله؟

ن نمیگیم کار این بدتر بوده

میگیم اون ک حالا واقعا کارش زشت بوده ولی واقعا خیلی چیزارو نباید پیش خوانواده گفت چون زنو شوهر آشتی میکنن همو میبخشن ولی حرف شون تو ذهن خانواده میمونه و کدورت پیش میاد

وگرنه ک مرد بیجا میکنه فوش پدر مادر بده اونو ک حسابی باید ب حسابش رسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیجلنی تصمیم گرفتم اون لحظه پناهی حز مادرم نداشتم الان چیکار کنم

هیچی .یه جوری باید نامزدتو بیاری و از مامانت معذرت خواهی کنه.و بگه که تو عصبانیت یه چیزی گفته.شما هم به نامزدت بگو حق نداری هر چی بینمون پیش بیاد بی احترامی کنی.والبته شما هم باید باد بگیری مشکلات و بگو مگو هارو بین خودتون حل کنید.ما ۲۰ ساله ازدواج کردیم هیچوقت مشکلات و ناراحتیامونو با خانواده هامون در میون نذاشتیم.و یاد گرفتیم خودمون دوتایی حلش کنیم

ن نمیگیم کار این بدتر بوده میگیم اون ک حالا واقعا کارش زشت بوده ولی واقعا خیلی چیزارو نباید پیش خوان ...

اخه بعضیاگفتن کارتوبدتر بود واقعاخیلی زیادیه فحش به باباشون ک ب تازگی فوت شده خیییییییلی سنگینه

بیخود کرده به خودش اجازه داده فحاشی کنه

اصلا باج نده بهش

بزار براش درس عبرت بشه دیگه جرئت نکنه فحش بده حواسش به اون زبون لعنتیش باشه

اگر به مامانت نمیگفتی بهتر بود چون اون یادش نمیره و خیلی عذاب میکشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه بعضیاگفتن کارتوبدتر بود واقعاخیلی زیادیه فحش به باباشون ک ب تازگی فوت شده خیییییییلی سنگینه

ن واقعا کسی ک اینو بگه بی انصافی کرده

فوش پدری ک تازه فوت شده از هر چیزی بدتره