اگه خوب بودن که رفت امد میکردن حالا من نیستشون اصلااا ولی مثلا زنگ میزنه شوهرم پول قرض میگیره یا میگ ...
من چون یکی از خواهر شوهرام نزدیک خونه مامانمه مامانمو میبینه میگه بگو مثلاً من میرم خونه مامانم با دخترم برم خونه خواهر شوهرم که دخترم و ببینه چون اینجوری که هر سری به مامانم میگه انگار خیلی دلش تنگ شده من به مامانم گفتم اگه میخواد دخترم و ببینه بگو بیاد خونمون خواهر شوهرم میترسه انگار شوهرم بفهمه من میگم خوب بفهمه نمی خواد که بیرونت کنه داداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترداییم دو سالشه ... مامانم همیشه روی یک صندلی میشینه خیاطی داره 😂یکبار به جای مامانم جا نبود مشتری نشست ... دختر داییم گریه کرد به صندلی اشاره کرد و گفت عمم..🥲بنظرم اگر خانواده همسر خوب باشند روابط باشه خوبه ... بچه ها هم کیف میکنن
اره مامانم عاشق بچست ...کاش می فهمیدی دلیلش از این همه جدایی از خانواده اش چیه
مشکل از شوهرمه که زود قهر میکنه و بد قهره کلا اخلاقش یجوریه منم باهاش مشکل دارم دارم بازور تحملش میکنم اصلا با خانواده خودمم قهره حتی خونه مامانم نمیاد همه جا خودم با مامانم تنها میرم یادم نمیاد که جایی با شوهرم رفته باشم مهمونی
خب اگه دلت میخواد تو یه جوری بهش نزدیک شو مثلا زنگ بزن بگو دخترم خیلی دلش برات تنگ شده بیا بریم بیرو ...
خب باز شوهرم میفهمه یکجوری چون اخلاقش بده شوهرم و هر جا بخوام برم منو میبره نمیذاره تنها برم فقط خونه مامانم ببره آزاد میشم می تونم برم شاید نفهمه اون موقع که دیگه اینجوری به ترسش و عذابش نمیارزه