سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 عنوان وقتی خونه کسی میریم ببخشید لال و کر باشیم و اومدنی کور | مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست همش از چیدمان خونه طرف ایراد نگیریم، نگیم واه چقدر لاغر شدی یا چاق شدی طرف برگشته به من میگه یه آباژور بزرگ بزار این گوشه آخه خودم بهتر بلدم چی بخرماومدنی هم نریم پشت سر بگیم غذاش بد بود خونه اش کثیف بود چاییش دم نکشیده بود در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/09/24 | 00:07 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 1100 دقیقااا طرف هم نشسته بهم میگه تو چرا چاق نمیشیییییی 😐😐😐🔪🔪🔪🔪
مامانهصدراوسوگل عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 2337 به منم میگن حتی یکیشون گفت خجالت نمیکشی بچه نمیاری دیگه، سنت داره بالا میره یا خدا بگو بتوچه بعنی ما کوردا هم زیادی فامیلای فضول داریم لاغر میشم میگن چیزی شده لاغری چاق میشم میگن نگا نه کار میکنه نه ب بچه هاش میرسه چطور چاق شده🤦♀️🤣🤣 قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️
شبخوان عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 1276 به منم میگن حتی یکیشون گفت خجالت نمیکشی بچه نمیاری دیگه، سنت داره بالا میره خجالت بکش پس سوژینننن 😂 آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 دقیقااا طرف هم نشسته بهم میگه تو چرا چاق نمیشیییییی 😐😐😐🔪🔪🔪🔪 بگو لاغری بیشتر بهم میاد در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
12mahigoli عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1945 به منم میگن حتی یکیشون گفت خجالت نمیکشی بچه نمیاری دیگه، سنت داره بالا میره بگو شما هزینشو بده به روی چشم پنج تا پنج تا میزام برات
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 یا خدا بگو بتوچه بعنی ما کوردا هم زیادی فامیلای فضول داریم لاغر میشم میگن چیزی شده لاغری چاق میشم می ... منم کوردم وقتی لاغر میشیم میگن نون نداره بخوره یا شوهرش اذیتش میکنه ولی چاق شیم میگن فلانی خوششه🤣🤣 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 1100 بگو لاغری بیشتر بهم میاد ینی این بشر دنبال اینه که دم به دقیقه ازم ایراد بگیره دیگه هم دعوتش نکردم
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 خجالت بکش پی سوژینننن 😂 😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
nijoni عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3882 به منم میگن حتی یکیشون گفت خجالت نمیکشی بچه نمیاری دیگه، سنت داره بالا میره راحت بگو تا چشمت درآدبگو تو خجالت نمیکشی انقد فوضولی آخه؟
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 بگو شما هزینشو بده به روی چشم پنج تا پنج تا میزام برات بحث هزینه نیست من مشکلات جسمی دارم نمیخوام بدونن در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
hope2000 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 445 یکی از فامیلامون هروقت منو میبینه جلو همه هی میگ چرا بچه نمیاری بچه بیار منتظریم ، خیلی ناراحت میشم رفت و آمدم رو خیلی کم کردم
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 راحت بگو تا چشمت درآدبگو تو خجالت نمیکشی انقد فوضولی آخه؟ بزرگتره نشد چیزی بگم فقط گفتم فعلا زوده در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26528 یکی از فامیلامون هروقت منو میبینه جلو همه هی میگ چرا بچه نمیاری بچه بیار منتظریم ، خیلی ناراحت میشم ... خیلی بده اینجوری در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
nijoni عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3882 بزرگتره نشد چیزی بگم فقط گفتم فعلا زوده بزرگتر باشه باید حد خودش و بدونه
بهارخشکیده عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 807 من بچه دار نمیشم خدا شاهد بخاطر سوال وجواب بیجاشون مجبور شدم با بیشتر افراد قطع ارتباط کردم وداخل جمع نمیرم چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش