2777
2789
عنوان

وقتی خونه کسی میریم ببخشید لال و کر باشیم و اومدنی کور

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست
به منم میگن حتی یکیشون گفت خجالت نمیکشی بچه نمیاری دیگه، سنت داره بالا میره

یا خدا بگو بتوچه بعنی ما کوردا هم زیادی فامیلای فضول داریم لاغر میشم میگن چیزی شده لاغری چاق میشم میگن نگا نه کار میکنه نه ب بچه هاش میرسه چطور چاق شده🤦♀️🤣🤣

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا طرف هم نشسته بهم میگه تو چرا چاق نمیشیییییی 😐😐😐🔪🔪🔪🔪

بگو لاغری بیشتر بهم میاد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یا خدا بگو بتوچه بعنی ما کوردا هم زیادی فامیلای فضول داریم لاغر میشم میگن چیزی شده لاغری چاق میشم می ...

منم کوردم وقتی لاغر میشیم میگن نون نداره بخوره یا شوهرش اذیتش میکنه ولی چاق شیم میگن فلانی خوششه🤣🤣

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بگو شما هزینشو بده به روی چشم پنج تا پنج تا میزام برات

بحث هزینه نیست من مشکلات جسمی دارم نمیخوام بدونن

راحت بگو تا چشمت درآدبگو تو خجالت نمیکشی انقد فوضولی آخه؟

بزرگتره نشد چیزی بگم فقط گفتم فعلا زوده

یکی از فامیلامون هروقت منو میبینه جلو همه هی میگ چرا بچه نمیاری بچه بیار منتظریم ، خیلی ناراحت میشم ...

خیلی بده اینجوری

من بچه دار نمیشم خدا شاهد بخاطر سوال وجواب بیجاشون مجبور شدم با بیشتر افراد قطع ارتباط کردم وداخل جمع نمیرم

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش