2777
2789
عنوان

وقتی خونه کسی میریم ببخشید لال و کر باشیم و اومدنی کور

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست
من بچه دار نمیشم خدا شاهد بخاطر سوال وجواب بیجاشون مجبور شدم با بیشتر افراد قطع ارتباط کردم وداخل ج ...

اصلا خوب نیست، دوست من ۱۰ ساله ازدواج کرده تا به حال بهش نگفتم چرا بچه نمیاری میگم شاید بچه دار نمیشه دلش میشکنه یا اصلا بچه دوس نداره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگتر باشه باید حد خودش و بدونه

وقتی نمیدونه چی بگم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منم کوردم وقتی لاغر میشیم میگن نون نداره بخوره یا شوهرش اذیتش میکنه ولی چاق شیم میگن فلانی خوششه🤣🤣

اره دا دقیقا 🤝🏻

لباس مشکی میپوشم میگن خاک تو سرت نشه شوهرت ماشالله عین کوه ۳تا برادر داری این چه رنگی میرم رنگی میپوشم میگن این چیه شادو شنگول میکنی نکنه دنبال خواستگاری🤣🤣🤣🤣

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

اصلا خوب نیست، دوست من ۱۰ ساله ازدواج کرده تا به حال بهش نگفتم چرا بچه نمیاری میگم شاید بچه دار نمیش ...

واقعا کاش همه مثل شما بادرک بودن، خداشاهد دیگه کلافه شدم از رفتاراشون هرکی بهت میرسه میخواد یه دکتر بهت معرفی کنه یایه تجویزی برات داره

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
اره دا دقیقا 🤝🏻لباس مشکی میپوشم میگن خاک تو سرت نشه شوهرت ماشالله عین کوه ۳تا برادر داری این چه رن ...

آره دقیقا داستان داریم😂😂

واقعا کاش همه مثل شما بادرک بودن، خداشاهد دیگه کلافه شدم از رفتاراشون هرکی بهت میرسه میخواد یه دکتر ...

انشالله خدا دامنتو سبز کنه راحت شی از دستشون

پس بعد از این هم تحمل کندیگ گلایه نداره

جوابشون رو مودبانه میدم گاهیم اصلا گوش نمیدم انگار که کلا نشنیدم

من خودم جز همین دسته ادم ها بودم ایرادات خیلی به چشمم میومد میدونی چرا چون هرکی میومد خونم میشنیدم پشت سرم میگفتن اره شلخته است و خونش کثیف بود وسایلش قدیمی بود دستپختش خوب نبود منم همینجوری شده بودم همش دنبال ایراد ولی الان چند ساله اگه طرف بی احترامی نکنه رسما بدل نمیگیرم و پشت سرشون حرف نمیزنم و با خودم میگم به من ربط نداره

من خودم جز همین دسته ادم ها بودم ایرادات خیلی به چشمم میومد میدونی چرا چون هرکی میومد خونم میشنیدم پ ...

من زیاد میشنوم میگن خیلی بی خیال و خونسرده یا میگن دو متر ناخن داره برام مهم نیست ولی بعضیا اگه رو بدی میخوان پاشن مبل و وسایلتو جابه جا کنن رسما میگن بلد نیستی

من زیاد میشنوم میگن خیلی بی خیال و خونسرده یا میگن دو متر ناخن داره برام مهم نیست ولی بعضیا اگه رو ب ...

اره منم تا دوماه پیش ناخن داشتم یه سری خواهرشوهرم گفت داداشم (یعنی برادرشوهر بزرگم) میگه میرم خونه ی اینا دلم نمیگیره غذا بخورم با اون ناخوناش غذا درست کرده 😐منم به خواهرشوهرم گفتم الان شما که ناخن نکاشتید برای تمیزی ناخن هاتون چیکار میکنید گفت هیچی گفتم اهان بعد فکر میکنید تمیزه مایی که ناخن میذاریم روزی ده بار با مسواک تمیز میکنیم من دامستوس میزنم سر مسواک میکشم دستکش یکبار مصرف دارم دست به هیچ غذایی نمیزنم کلا با دستکش. کسی که ناخن میکاره یا ناخن بلند میکنه مراقبت هاشم بلده

یه سری هم اوایل عروسیم شش صبح میرفتم دانشگاه تا شش شب.خیلی خسته میشدم دوستامون شام اومدن خونمون وسط هفته بعد گفتن وای اتاقت چقد شلخته است شروع کردن به جمع و جور کردن اتاق خیلی حس بدی بهم دست داد

اره منم تا دوماه پیش ناخن داشتم یه سری خواهرشوهرم گفت داداشم (یعنی برادرشوهر بزرگم) میگه میرم خونه ی ...

اتفاقا ناخن بلند تمیز تره من ناخنای خودمو ولی یه مسواک مخصوص داره با مایع تمیزش میکنم

منم کوردم وقتی لاغر میشیم میگن نون نداره بخوره یا شوهرش اذیتش میکنه ولی چاق شیم میگن فلانی خوششه🤣🤣

خوشبحالتون کاش من کورد بودم طرف ما یکم چاق باشی میگن باشگاه برو نمیدونم صبح چی بخور لاغر کنندست ظهر چی بخور لاغر کنندست شام نخور..... هزار تا پیشنهاد دیگه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
خوشبحالتون کاش من کورد بودم طرف ما یکم چاق باشی میگن باشگاه برو نمیدونم صبح چی بخور لاغر کنندست ظهر ...

نه تپلا بین کوردا البته قدیما طرفدار زیادی دارن

من یه زمان وزنم بالا رفت ۶۸ کیلو شدم رفتم شهرمون همه میگفتن فلانی معلومه خیلی خوشبخته چاق شده😂😂