2777
2789

همون روز اول مدرسه ک من تازه اومدم تو این مدرسه همون اون اکیپ شاخ و خلاصه اومدن بهم گفتن عه دختر بیا بشین تو جمع ما و دورمو گرفتن و همون اول باهام گرم گرفتن..همون روز دیکه شدم جزئی از اونا درحالی ک پارسال ۱ ماه طول کشید تا من با همکلاسیا گرم بشمو اینا ..

بعد با یکیشون از اکیپ دوست صمییمی شدم همون رزو اول مدرسه و نشستم پیشش و خلاصه خیلی بهم خوشمیگذشت چون خودمم برونگرام درحدی نه اون قدراهم ولی خب و جز همونام ک همش اسمم دیاریه خخخ

ولی مشکل از همونجایی شروع شد ک کلاسمون رو عوض کردن و وقتی رفتیم کلاس جدید دیکه من یه جا دیگه نشستم و پیش اونا نبودم و دیگه نشد باهاش هم کلام شمو اینا... ک دیگه از اکیپشون یجورایی بیرون رفتم حیف😕و دیگه هیچ نشستم ی جای جدا حیف بود واقعا الان خیلی چیزه نیمگم بد ولی ایکاش جامو عوض نمیکردم هوف😕چیکار کنم خیلی دلم گرفته ...اصن فک نمیکردم اینجوری شه

مثلا زنگ تفریحا که معمولا وسط کلاس جمع میشین برو شوخی کن و بلند یه شوخیای بقیه بخند،

سعی کن شاد باشی و با بقیه بخندی اونا خودشون کم کم توجهشون جلبت میشه

با بقیه کلاس که عضو اون اکیپ نیستن حرف بزن

اگه هم نشد خودتو ناراحت نکن

یادمه منم راهنمایی بودم اینجوری شده بودم و دیدم رفیقام فقط وقتی روزایی که شوخی میکنم و باحالم پیشمن،منم سعی کردم پیش کسایی که شوخی میکنن و باحالن باشم

من حال خودمم ندارم مشتی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان