2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل کنار ریتالین میخوردم

بعد یک مدت ریتالین رو قطع کرد روانپزشکم ولی این قرص رو هنوز میخورم

مال افسردگی و دو قطبی هست اکثرا استفاده میکنند

رو من جواب داره واقعا

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

من اوایل کنار ریتالین میخوردم بعد یک مدت ریتالین رو قطع کرد روانپزشکم ولی این قرص رو هنوز میخورم مال ...

برای من اوایل که شروع کرده بودم اثر مثبتش خیلی نمود داشت اما الان یه مدته تفاوتی نکردم و یه ریتم نسبتا افسرده موندم با دوز ۲۰. امیدوارم روز به روز بهتر باشید 🌸

برای من اوایل که شروع کرده بودم اثر مثبتش خیلی نمود داشت اما الان یه مدته تفاوتی نکردم و یه ریتم نسب ...

اگه تغییری نکردین بگین به روانشناستون دوزش رو ببره بالا برای منم اینکارو کرد

همچنین شما دوست عزیز

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه