2777
2789
عنوان

میخوام بچمو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6561 بازدید | 51 پست
خدا منو نابود کنه

خدا نکنه خدا شما را نابود کنه شما توکل به خدا داشته باش دنیا به آخر نرسیده تلاش کن ان شاالله شوهرت هم که ببینه باردار هستی به خودبیاد ومواد را ترک کنه وبه یمن قدم این نوزاد زندگی خوب وخوشی را داشته باشید.

قرص چی از کجا گرفتی ؟چطوری بود؟

عزیزم برو دکتر حتما

ممکنه بگم تعلیق شم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالا فعلا به خودت زمان بده عجله ای تصمیم نگیر..

اینم در نظر داشته باش شاید سقط کردی و شرایطت هم بدتر شه...از طرفی خدا بزرگه و میتونه تو یه مدت کم یجوری زندگی رو عوض کنه که تو مخیله ما نگنجه! ناامید نباش

از کجا معلوم اون بچه یا بچه هایی که قراره از نسل اون باشن قرار نیست خوب زندگی کنن؟ تو میخوای زندگی همه اونا رو بگیری؟ توکل به خدا کن.. همیشه نمیشه برا زندگی دو دوتا چارتا کرد

متاسفم برای همه اونایی که به جای امید دادن با ترسوندن اسی در این جنایت شریکن! شما آخه مگه میدونید خدا چی براش میخواد؟ فقط یه معتاد میشنوید راحت میگید برو یه آدم رو بکش ؟؟

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

تو رو خدا سقط نکن گناه کبیره هست تاوان داره اون بچه که گناهی نداره تعجب میکنم چقدر راحت خیلیا دارند ...

اگه هیچکدوم اینا نشد و شوهرم گه گه تر شد و بچم تف تو صورتم کنه چی

اگه هیچکدوم اینا نشد و شوهرم گه گه تر شد و بچم تف تو صورتم کنه چی

فردا همینا لابد میان جواب تو و بچتو میدن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

درکت میکنم آجی من خودم داداش معتاد دارم دلم به حال خانمش میسوزه که الان مریض هم شده

ولی از بابت بچه ممکنه گناهش دامانتو بگیره

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

فردا همینا لابد میان جواب تو و بچتو میدن

قرار نیست ما جواب بدیم

خداروشکر خود خدا عهده دار زندگیشونه نه من و شما

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

سقط کن نفرینشو برای خودت نخر منم سقط کردم فردا نگه مادر بدی هستی...تا خوب شم از همه نظر

واقعا متاسفم چگونه حکم به قتل یک موجود بی گناه می دهید روز قیامت این نوزاد جلو شما را خواهد گرفت خواهد گفت مگر تو از پیش خدا آمده بودی که خبر داشتی من به مادرم نفرین خواهم کرد؟