2777
2789

احساس میکنم خوب ترین آدم روی کره زمین هست. ولی حد خودمم میدونم.

ایشون متاهل ولی چ مجرد بود چ متاهل برام فرقی نمیکرد. من ذاتا با آقایون، بی نهایت سرسنگین رفتار میکنم.

راهکار بهم بگید ک هم بتونم احترامشو بذارم هم این احترام فراتر از حد طبیعی نره.

رابطه با پدر مهمه . برین پیش مشاور یا هزینه ندادین خودتون برین عقب در بچگی رابطه تون رو بررسی کنین علت همینه ربطی یه ایشون نداره یعنی رفتارش نرماله شما در کودکی با پدر گیر کردین

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه با پدر مهمه . برین پیش مشاور یا هزینه ندادین خودتون برین عقب در بچگی رابطه تون رو بررسی کنین ع ...

من پدرم بیشترین محبت ها رو بهم کرده. ولی این آدم عجیب و غریب خوبه.

شناخت طرف مقابل کلید سوال شماست.شک نکن حتی بهترین مردها هم به طور طبیعی ، تمایلات بالایی دارن.مراقبت ...

الحمدالله خیلی مراقبم. مثلا اگه مراجعه کننده برا سونو نداشته باشیم از اتاق میرم بیرون ک باهاش تنها نباشم.

من پدرم بیشترین محبت ها رو بهم کرده. ولی این آدم عجیب و غریب خوبه.

عزیزم بیشترین محبت ربطی نداره . خوب فکر کن روان شما تشنه ی محبت ایشونه یعنی از والد مرد زندگیت این محبت رو نگرفتی هر جوری که الان هست یعنی این آرمانیه برات دلت اینو میخواسته و ..

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

شناخت طرف مقابل کلید سوال شماست.شک نکن حتی بهترین مردها هم به طور طبیعی ، تمایلات بالایی دارن.مراقبت ...

خیلی راحت ب اقتضای شغلش دستشو میخوره ب بدن خانمها. بارها شده از رو اجبار شغلش خانم ها رو لمس کرده ولی امشب حواسش نبود دستش خورد ب دستم، ازم عذرخواهی کرد. خیلی برام ارزش داره ک اینقدر باشعور و با حیاست.

عزیزم بیشترین محبت ربطی نداره . خوب فکر کن روان شما تشنه ی محبت ایشونه یعنی از والد مرد زندگیت این م ...

آخه من با مردهای دیگم در ارتباط بودم ب اقتضای شغلم. ولی هیچوقت با هیچکس اينجور نبودم. اکثرا هم پزشک بودن.