2777
2789
عنوان

میخوام بینیمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 37 پست
انشالله خوب در میاد، اره درد نداشت ولی مراقبت میخواد ویکم حوصله میخواد

مرسی عزیزم آره واقعا ازهرکی میپرسم میگن همین کلافگیش آدمو اذیت میکنه بعد یک هفته حال عمومی آدم بهتر میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم آره واقعا ازهرکی میپرسم میگن همین کلافگیش آدمو اذیت میکنه بعد یک هفته حال عمومی آدم بهتر ...

قوربونت گلی آره بابا تا یک هفته سخته یکم بعد اون جمع و جور میشی فقط زیاد سر پایین نگیری و چیز سنگین برنداری و ضربه نخوره

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

درضمن مشاوره قبل عمل ک خود دکتر نبود دستیارش بود گفتن بینیت کارزیادی نمیخواد فقط یکم باید از پهنا کوچیک بشه چون بینیم قوس ملایم داره و اصلا قوز نداره از بغل فرمشو دوس دارم از روبرو ولی بزرگه یکمی ک اونو باید برام جمع کنه زاویه روبروش برام مهمه

اره جزو دکترای خوبه شهرستان هستم نمیشناسید احتمالاولی استرس دارم همش

منم شهرستان عمل کردم و طبیعی و بعدا پشیمون شدم کاشکی نیمه فانتزی عمل میکردم البته پوستم ضخیم بود، منم بالاش استخوان بود و نوکش گوشتی

قوربونت گلی آره بابا تا یک هفته سخته یکم بعد اون جمع و جور میشی فقط زیاد سر پایین نگیری و چیز سنگین ...

نه اینکارهارو نمیکنم تا یک هفته ک شوهرم گفته سرکار نمیره مامانمم میاد پیشم تا بیینم چی میشه گفت حدود یکماه دیگه نوبتم میشه حالا فردا دقیق تاریخشو دکتر مشخص میکنه

منم شهرستان عمل کردم و طبیعی و بعدا پشیمون شدم کاشکی نیمه فانتزی عمل میکردم البته پوستم ضخیم بود، من ...

منم پوستش فک کنم ضخیمه اره نظر خودمم نیمه فانتزیه و اینو شنیدم طبیعیا ناراضی بودن

نه اینکارهارو نمیکنم تا یک هفته ک شوهرم گفته سرکار نمیره مامانمم میاد پیشم تا بیینم چی میشه گفت حدود ...

بسلامتی خوبه پس ،فقط مواظب باش بچه ۳ سالت نزنه تو دماغت

منم پوستش فک کنم ضخیمه اره نظر خودمم نیمه فانتزیه و اینو شنیدم طبیعیا ناراضی بودن

پوستت ضخیمه؟دکترت نیمه در میاره? چونکه میگن پوست ضخیم و گوشتی طبیعی در میاره

بسلامتی خوبه پس ،فقط مواظب باش بچه ۳ سالت نزنه تو دماغت

مرسی عزیزم خداروشکر دخترم آرومه اصلا اهل زدن و پرت کردن نیست بیشتر نگران درسای اونیکیم ک کلاس اوله

مرسی عزیزم خداروشکر دخترم آرومه اصلا اهل زدن و پرت کردن نیست بیشتر نگران درسای اونیکیم ک کلاس اوله

خوبه پس ارومه. طفلی دختر خالم ۲۰ روزه عمل کرده گفت بچم تا حالا دوبار زده تو دماغم