2777
2789

سلام عزیزان

پر بازدید رو خوندم ، تو دلمم کلی حرف هست . هر روز هم قصه ی کلی زن و خانم جوان رو می شنوم .

هر چی که داریم ، تروما یا آسیب یا عزت و غرور ( نه خود پسندی ) و عزت نفس و بینش و ... همه و همه قبل از ما توسط خانواده هامون ساخته میشه . در واقع مثل لباس دوخته میشه و تن ما میکنن ..

لطفا اگه بچه دارین حواستون باشه اگه لباس خوبی تن شما نبود برای بچه به خوبی جبران کنین ..

ممکنه مخالف باشین اشکالی نداره اما تجربه ی زندگی من هم از زندگی خودم هم از شنیدن و دیدن هزاران زندگی ، اینه که هر پدر و مادری بچه ش رو بالا برد به درستی ، از ابتدا پرورش و تربیت رو جدی گرفت ، به دخترش یاد داد که مهم ترین دارایی ش روح و عزت نفسشه برده . هر کی دخترش رو گرون بار آورده که کوتاه نیاد و اجازه بده مرد ها بر اساس انتظارات و قد جیبشون انتخاب و رفتار کنن نه انتظارات خودشون برده .

تو کامنتا یه خاطره براتون تعریف می کنم

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

منم موافقم البته که هر کسی اگه خودش بخاد و با کمک یه فرد حرفه ای میتونه تغیر کنه ولی همون دوران جوانی یا خیلی اخلاقا و تفکراتی که اصلن فکرشو نمیکنیم از رفتارای خانواده و شیوه تربیتشون بوده آدم اصلن کلن از هر چیزی تاثیر میپذیره دوست جامعه مدرسه خانواده ولی خب خانواده از همون کودکی نقشش خیلی پر رنگه من الان به عینه خاهرامو میبینم با مامانم مو نمیزنن همون کارای اشتباه و عادات اشتباه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشجو بودم و یه آقایی با اصرار زیاد دعوتم کردن به یه دیت رسمی ، من خیلی استرس داشتم اولین بار بود و تجربه ای حتی تا همین حد نداشتم 😅 قبل رفتن از مادرمپرسیدم چیکار کنم ؟ به چی دقت کنم ؟ گفتن خیلی طولانیه و هر چی نیاز باشه رو بهت یاد دادم !

خلاصه من رفتم و از ایشون خوشم نیومد ، موقع رفتن گفتن میشه بازم ببینمتون ؟ منم خیلی سریع گفتم اگه به خانواده م بگم اول من سفارش ندادم نه ! از سمتشون کلا کنسل میشه 😅 بله فرو ریخت . ولی باعث شد من فرو نریزم .. در واقع تربیتم نجاتم داد ..

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

تا یه جایی درسته اما بعضی بچه ها بزرگ که میشن جوری رفتار می کنن انگار حسرت کش همه چیز بودنمخصوصا موق ...

ممنون مهربان

منظورتون اینه که جدا از تربیت خانواده رفتار میکنن ؟ اینو درک نمی کنم راستش شاید جو گرفتگی باشه یا تقلید از هم سن ها .. ولی من رفتار والدین رو گفتم

منم موافقم البته که هر کسی اگه خودش بخاد و با کمک یه فرد حرفه ای میتونه تغیر کنه ولی همون دوران جوان ...

ممنون مهربان بله آدما می تونن جدا از خانواده هم یاد بگیرن

من فکر می کردم شبیه مادرم نیستم و خیلی خفن ترم 😅 با اینکه ابدا موقعیت و پرستیژش رو ندارم اما وقتی اولین بار تنها تو موقعیت بودم دیدم واو ! من خودشم 😉