gndom90 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 46 عنوان قرص افزایش وزن 48 بازدید | 7 پست بچها کمکم کنید چندین ماهه قرص افزایش وزن میخورم الان پاهام درد میکنه نمیتونم درست راه برم یعنی چیشده؟😭😭😭 1404/09/23 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezo993 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1285 چ قرصی ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست
arezo993 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1285 گلکسی فت نشنیدم تاحالا ولی بعضیا قرص ها چاقی میگن عوارض دارن ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست
gndom90 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 46 نشنیدم تاحالا ولی بعضیا قرص ها چاقی میگن عوارض دارن اره میترسم برم دکتر😭
arezo993 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1285 اره میترسم برم دکتر😭 دیگ قطع کن نخور ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست
gndom90 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 46 دیگ قطع کن نخور دو روزه قطع کردم😔ولی بدنم درد میکنه بیشترم زانوهامه
arezo993 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1285 دو روزه قطع کردم😔ولی بدنم درد میکنه بیشترم زانوهامه خب برو دکتر از الان بفکر باش هرچی جلوتر بفکر خدت باشی بهتره ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست
مدوسا1313 عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 24 دو روزه قطع کردم😔 ولی بدنم درد میکنه بیشترم زانوهامه قرص اکتی درم بخور چاق میشی. از داروخونه بخر