2777
2789

خرابه گلم، چون رنگ پخش شده، اگه مثبت بود و درست باید پایین خط میوفتاد، اگر منفی فقط یه خط، اما اینجوری دوتا خط کنار هم احتمالا خرابه. یه تست دیگه بزن ان شاءالله مثبته😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بي بي چك هاي منم اينطور شد حتي امروزم زدم ولي ازمايش خون دادم گفتن مشكوكه وزنگ زدن ازازمايشگاه ك بايدتيتربدم ودادم اونم جواب شوگفتن فردا اماده ميشه كه فقط تا٢ازمايشگاهستن

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
بي بي چك هاي منم اينطور شد حتي امروزم زدم ولي ازمايش خون دادم گفتن مشكوكه وزنگ زدن ازازمايشگاه ك باي ...

استرس گرفتم من

انشالله که برا تو مثبت باشه

برا منم دعا کن

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
استرس گرفتم من انشالله که برا تو مثبت باشه برا منم دعا کن

انشاالله عزيزم 🙏🏻🙏🏻😘😘 خداهيج بنده شو نا اميد نكنه از استرس فردا نميتونم بخابم😔😔

انشاالله عزيزم 🙏🏻🙏🏻😘😘 خداهيج بنده شو نا اميد نكنه از استرس فردا نميتونم بخابم😔😔

حالا که بیداری احیای شب نیمه شعبان بگیر

امیدوارم فردا دلت شاد بشه

فردا ازمایشگاه ها هستن مگه؟

حالا که بیداری احیای شب نیمه شعبان بگیر امیدوارم فردا دلت شاد بشه فردا ازمایشگاه ها هستن مگه؟

اينجا گفتن تادو هستن ..

احيايي نيمه شعبان ..چيابخونم؟؟ تو همين سايت يه تاپيك زده بودن دوركعت نمازحاجت ودعاها اوناروخوندم 

اينجا گفتن تادو هستن .. احيايي نيمه شعبان ..چيابخونم؟؟ تو همين سايت يه تاپيك زده بودن دوركعت نمازحا ...

یه سرچ بکن تو گوگل اعمال احیای شب نیمه شعبان

بیا حتما فردا خبر بده نتیجه رو