2777
2789
عنوان

همکلاسیم رو داداشم کراشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 41 پست
بچه ها تو اون سن رو همه پسرا کراش میزننخودمم بودماصلا یادم میاد خندم میگیره😀نهایت بگو داداشم رل دار ...

وای خیلی دورانیه ها دورااااان 😂😂😂😂ما زمان مدرسه دوستمون یه داداش داشت خفن بود نصف بچه ها برا اون دختره خوراکی اینا میبردن ک به ازدواج ختم بشه

واااای من شوهرم خواهرشو برده بود مدرسه ب رسم احترام دوستشم سوار میکرد مسیرشون یکی بود.... یه روز اومد خونه ب من گفت بیا باهم بریم دنبال ابجیم منم رفتم جلو نشسته بودم دیدم دختره اومد سلاااام منو دید کپ کرد شوهرمم منو معرفی کرد ب دختره گفت ابجی خانوممه... بعدش بردمش خونه بازجوییش کردم 😑دختره رو شوهرم کراش زده بود میدونست متاهله هااا ببین چقد دنیاش خرابه شوهر من 36 سالشه دختره 17 واقعا بعضیا ترسناکن

من تورا چون جان خود میدانمت.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو اون سن رو همه پسرا کراش میزننخودمم بودماصلا یادم میاد خندم میگیره😀نهایت بگو داداشم رل دار ...

پس من چرا رو مردم کراش نمیزنم😑😂

این هکلاسیام هر روز با یکین

لاااایک نکنننن😤

خب اشنا شون کنی مگه چی میشه😂

منم رو داداش دوستم کراشم ولی هیچی ازش نمی پرسم حتی نمیدونستم اسم پسره چیه😂

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

واااای من شوهرم خواهرشو برده بود مدرسه ب رسم احترام دوستشم سوار میکرد مسیرشون یکی بود.... یه روز او ...

عییی چقدر چندش

حتما میدونسته متاهله مگه میشه ندونی داداش دوستت مجرده یا متاهل

لاااایک نکنننن😤
عییی چقدر چندش حتما میدونسته متاهله مگه میشه ندونی داداش دوستت مجرده یا متاهل

اره شوهرم خیلی مهربونه کلا زود جوش خوش اخلاق و صمیمی اینم برا خودش رویا بافته 😂😂😂

من تورا چون جان خود میدانمت.....