2777
2789
عنوان

آشغال

100 بازدید | 14 پست

بعداز کلی تمرین و تمرین و تلاش ۵ ساله نقاشی هام اول توی مسابقات مدرسه بعد ناحیه و بعد استان و درنهایت توی جشنواره خوارزمی مقام اول را آورد ولی بابام تشویقم نکرد که هیچ تازه بهم گفت که به جای این مسخره بازی ها بهتره تلاش کنم تا شاگرد اول بشم !

بابام همیشه باهام مثل یک آشغال بی مصرف رفتار میکنه چون من دخترم ولی با داداشم که ازم بزرگتره خیلی خوب رفتار می کنه

فک و فامیل هم که همش اذیتم میکنن و بهم میگن که نقاشی هایی که می کشم چیز خاصی نیستن و شانسی تونستم توی این مسابقه ها برنده بشم و اینا رو یک بچه دبستانی هم می تونه بکشه ولی هیچ کدومشون حتی بلد نیستن دوتا خط بکشن .

خیلی ناراحتم می کنن هر وقت پیش بابام و فامیل هام هشتم احساس کمبود می کنم و فکر می کنم که هیچی نیستم.

حس می کنم که درست میگن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عالی بودی که نفراول شدی دیگههیچوقت بسمت پرنده ی مُرده تیر نمیندازن😉

پس چرا بابام باهام بدرفتاری می کنه ؟

حتما واقعا خوب نیستم که اینطوری می کنه

باز بالاخره مامانتهامان از دست باباها

ولی کلا با فقط من اینطوریه چون خواهرم که ۸ سال ازم بزرگتره را خیلی دوست داره و همچنین داداشم را ولی با من اینطوریه و هر وقت منو میبینه اخماش میره توی هم .

هر وقت هم که باهم حرف می زنیم تهش به دعوا و گریه ی من ختم میشه !