2777
2789
عنوان

اگر قراره مادر شید همچین مادری باشید ❤️🙂 دقیقا عین مامان من ❤️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 39 پست
من برا هرکدوم رو جدا دارم حتی اولین سونو اولین لباسا هرچی ک فک کنی گذاشتم برا زمانی ک بزرگ شن الزایم ...

عزیزممم الهی همیشه سلامت باشید

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصنشم مامان من خوشگله🤣

نخیرشم مامان من خوشگلتره 🤣

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

من اولین دندان شیری دخترمو نگه داشتم 🥰

عزیزمممم خدا حفظش کنه

وای چقدر عالی . قطعا شما یه مامان عاااالی هستی . خدا حفظتون کنه برای هم مامان خوشگلهمه ی مامانا تاج ...

قربونت بشم اما الان داره کارم سخت میشه پسرم داره وارد نوجوونی میشه و من واقعا گاهی کم میارم ،ازم ناراحت میشه قطعاً خاطرات بدی از من تو ذهنش میمونه ،اما من نمیتونم رهاش کنم ،من میدونم خدا اونو فوق العاده افریده و باید استعدادش رو هدر نده برا همین عصبانی میشم ،اما بزرگ شه شاید بفهمه برا خودش بوده

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
قربونت بشم اما الان داره کارم سخت میشه پسرم داره وارد نوجوونی میشه و من واقعا گاهی کم میارم ،ازم نار ...

عزیزم درکتون میکنم :) الهی به خوشی از دوران نوجوونی بگذره خیلی دوران تیره و سختیه

عزیزم درکتون میکنم :) الهی به خوشی از دوران نوجوونی بگذره خیلی دوران تیره و سختیه

ان شا الله خدا دختر مهربونی مثل شما رو برا مادرت و مادرت رو برا شما حفظ کنه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......