2777
2789
عنوان

وقتی یکی میگه لبوبو شیطانیه میخوام روش بالا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره به جای اینکه مثلا درمورد یه عروسک ترند اینقدر جوش بیاری و حماسی رفتار کنی، درمورد دولت و مسئول ...

هر چیز جای خودش.

اگر یک بیمارِ حادّ قلبی داشتیم، دستش هم خراش افتاد با یک چسب زخم بهش رسیدگی میکنیم.

مشکلات ریشه دار اقتصادی هم جای خودش باید رسیدگی بشه.

مشکلات فرهنگی مبتلا به و تازه پیش اومده هم باید رسیدگی بشه.

فقط یک لذته...فقط یک باره..فقط یک شبه...فقط یک ساعته...فقط یک نوشیدنیه...فقط یک خوراکیه...فقط یک ماش ...

اها

هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه

هر چیز جای خودش.اگر یک بیمارِ حادّ قلبی داشتیم، دستش هم خراش افتاد با یک چسب زخم بهش رسیدگی میکنیم.م ...

😑😂

من در مورد عروسک اطلاعی ندارم اما کلا هر چیزی که صورت داره مثل مجسمه و عروسک اینجور چیزها احتمال نفوذ توش هست با احتیاط بعضی چیزها رو بخرین

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
فقط یک لذته...فقط یک باره..فقط یک شبه...فقط یک ساعته...فقط یک نوشیدنیه...فقط یک خوراکیه...فقط یک ماش ...

من خودم موافق این نیستم که همیشه از مد و ترند پیروی کرد اما شما چی رو به چی ربط میدید کلا😅

چیزی که خلاف اخلاقیات باشه مشخصه و هرکی به هردلیلی رعایت نکنه مورد تهاجم قرار میگیره چه از طرف مردم چه نهادهای رسمی

مثل همون کشتار جمعی (همون بمب اتمی که گفتید)

چیزیم که خلاف اخلاقیات نباشه انجام دادنش مشکلی ایجاد نمیکنه و به کسیم مربوط نمیشه

مثلا من منظور شما از فساد رو میفهمم ولی همون چیزی که شما بهش میگید فساد در بسیاری از کشورهای توسعه یافته مثل کشورهای اروپایی و آمریکا پذیرفته شده چون غیراخلاقی نیستن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه کم تحقیق میکردی میفهمیدی راست میگن و اینقدر مطمئن حرف نمی دیدر مورد پزو زو تحقیق کن

دلم نمیخواد راجبش تحقیق کنم چونکه میدونم چرت و پرتارو بهم ربط دادن

من در مورد عروسک اطلاعی ندارم اما کلا هر چیزی که صورت داره مثل مجسمه و عروسک اینجور چیزها احتمال نفو ...

نفوذ چی

من خودم موافق این نیستم که همیشه از مد و ترند پیروی کرد اما شما چی رو به چی ربط میدید کلا😅چیزی که خ ...

توصیه میکنم زیاد روی اینکه خوب میفهمید اصرار نداشته باشید.

پیام من صرفا وجه منطقی نادرستی که در جملاتی مثل « فقط یک عروسکه» وجود داره، است.

چیزی که اصطلاح دقیقش استخفاف است.

با کوچک و کم اهمیت جلوه دادن موضوع، به توجیه می پردازند و راه رو به نقد کردن می بندند.

در صورتی که هر موضوعی که فراگیر میشه جای توجه داره و ثانیا اصلاح اکلام جتماعی بدون اصلاحات کوچک و دغدغه مندی نسبت به موضوعات خردتری که آسان تر حل و فصل شدنی هستند مقدور نیست.

توصیه میکنم زیاد روی اینکه خوب میفهمید اصرار نداشته باشید.پیام من صرفا وجه منطقی نادرستی که در جملا ...

من هم دقیقا همین رو عرض کردم

گفتم در موردی که چیزی غیراخلاقی نیست، گفتن اینکه «این فقط ی عروسکه» مشکلی نداره

و این رو نمیشه به موارد غیراخلاقی مثل کشتارجمعی با مثال «این فقط ی بمبه😅» تعمیم داد، چون ربطی به همدیگر ندارن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7