2777
2789
عنوان

معاون سر کار هر روز اشکمو در میاره

118 بازدید | 7 پست

خدایا تو ناظر همه چیز هستی من بهت ایمان دارم دوست دارم جوری بشه که دل این همه زن را خون کرده فقدر خودت جوابشو بدی این زنها فقدر تورو دارم که تو این شرایط سخت دارن کار میکنن از این بعد موقعه دعوا کردنش اصلا نمیخوام گریه کنم فقدر نگاهش میکنم بدون یه کلام جواب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هتل کار میکنم ریس که مالکش باشد پشت ما هست ولی چه کنیم 30نفر رو اذیت میکنه

خب به رییستون اطلاع بدید

یا همه باهم بگید اگر اینطور باشه استعفا میدیم

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

خب به رییستون اطلاع بدید یا همه باهم بگید اگر اینطور باشه استعفا میدیم

ریس ما خارج زندگی میکنه الان آمده ایران همه چیز ها رو گفتیم باهاش دعوا کرده خیلی هم بهش سخت میگیره وقتی ریس رو نمیبینه اذیت کردنش هزار برابر میشه

هیچی نمیگید که پرو شده

نگاه دوتا از یارای وفا دارش رو من گذارش دادم به پسر ریس ریس آمد پرسید از من جریان را من کامل گفتم بخاطر چی بوده برو دوربین رو نگاه کنید بعد ریس یکیش را بیرون کردیکی دیگشو هم اخراج کرد حالا معاون اینقدر آتیشی شده هر روز یه بهونه میگیره تنها کسی که بهش گفت حق الناس گردنت هست بترس از اهل کسی من بودم بهش گفتم تو که ادعای نماز خواندنت میشه چرا اذیت میکنی اگر بدتر شده ولی حرفامو زدم دوباره هم میزنم