2777
2789
عنوان

شوهرم بعد23 روز داره میاد گفت بگیر بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9345 بازدید | 144 پست

چرا همچین فکری میکنی خب شما تو خونه هستی استراحت میکنی اون خسته و کوفته میاد خونه .مردها کلا تا بدنشون به حالت نرمال در نیاد حتی یه لقمه غذا هم نمیتونن بخورن بذار استراحت کنه بعد

تو نمیتونی بری پیش شوهرت ؟ من آنقدر التماس میکنم تو رو خدا منو ببر

نه جاشون ثابت نیست.هربار یه شهری میرن باهمکاراش.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه ازدواج کردی؟اگه بخوای تو زندگی همیشه بخاطر غرورت بجنگی و احساس واقعی خودت رو نشون ندی باختی.اینکه بهش نشون بدید ذوقی برای آمدنش نداری یا احتیاجی بهش نداری بیشتر از هم دورتون میکنه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه ازدواج کردی؟اگه بخوای تو زندگی همیشه بخاطر غرورت بجنگی و احساس واقعی خودت رو نشون ندی باختی.این ...

14 ساله ازدواج کردیم

ببین دبکه اعصابم نمیکشه.خودش اکه دلش منو میخواست نمیگفت بخواب که

حالا یه چی گفته جدی نگیر.از راه اومد پاشو برو استقبالش با یک لباس باز و ...

بعد برو سر جات بخواب. ببین عکس العملش چیه

ببین بار اولش نیست.کلا براش سخت نیست دوری انگار...نمیدونم چطوری بگم شور شوقی انگار نداره.

خب میکی بار اولش نیس شاید عادت کرده مردا همینجورن اکثرا..سریع خودشونو با شرایط وفق میدن ک اذیت نشن مث ما خانوما نیست روحیشون..

بنظرم تا حدودی حق باهات هس ولی زیادی هم داری سخت میگیری دختر..

چندسالته عزیزم

خب میکی بار اولش نیس شاید عادت کرده مردا همینجورن اکثرا..سریع خودشونو با شرایط وفق میدن ک اذیت نشن م ...

36

هه فک کردم تازه عروسی،،،واقعا انقد عاشقشی؟ یا تظاهر میکنی

شماها واقعا درک نمیکنید نزدبک یه ماه ازش دور بودم...یعنی دلتنگ نمیشید

این میگیره میخوابه خودشم.کلا خواب رو به همه چیز ترجیح میده.

عزیزدلم همه مردا همینن من همیشه میگم مردا موجودات عجیب و غریبی هستن همشون همینن اخلاقاشون همه عین همه

شوهر منم همینجوری بعضی موقع ها من انقدر ذوق و هیجان دارم بعد میاد اینقدر تو حال خودشونن که اون هیجان میرع و ولی باز با خودم میگم ولش کن و اشکال نداره اونم خسته راه فلان بعدا کم کم خودشون که روبه راه بشن خوب میشن

دیگه چیکار کنیم دیگه باید با این مردا بسازیم