2777
2789
عنوان

شوهرم بعد23 روز داره میاد گفت بگیر بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 142 پست
اینطور نیست.هیچ وقت بیدارم نمیکنه.تاصب بخواب منطورشه

منم شوهرم همینطوره وقتی خابم بیدارم نمیکنه ولی بغلم میکنه پیشم میخابه.من اینجور فکر میکنم ک انقدر من و ارامشی ک تو خواب دارم براش مهم هسیم ک نخاد بیدارم کنه اذیت بشم.

چی بگم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی یه چیزی بگم

به نظرم شوهرت خیلی دوست داره

گفتی خودش خواب رو به همه چی ترجیح میده پس یعنی مث من خوابیدن رو دوست داره خواب براش لذت بخش و اون چیزی که ارتش رو خوب درک میکنه رو برای تو خواسته ببین من به شخصه خواب رو به غذا و جشن و کیک و همه چی ترجیح میدم وقتی کسی که خیلی دوسش دارم خوابیده لذت میبرم مثلاً پسرم هر چیز بشه ناراحت باشه یا مریض باشه همش بغلش میکنم میگم بخواب

چون حس میکنم اون به یه لذت نیاز داره و شایسته یه لذته و چون از دید من بهترین و بیشترین لذت خوابه اونو برا پسرم میخوام

نمیدونم منظورم و رسوندم یا نه ولی مطمئنم هدف شوهرت راحتی و لذت تو بوده

شما کم محلش گن جلو خودتو بگیر زیاداب از دلتنگی نکن شاید بهتر شد

اینجا همه کفتن تو ابراز کن تو مغروری تو حساسی...ازصب چندبار گفتم چقد دلتنگشم و ذوق اومدنشو دارم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
اسی یه چیزی بگمبه نظرم شوهرت خیلی دوست دارهگفتی خودش خواب رو به همه چی ترجیح میده پس یعنی مث من خواب ...

ممنونم عزیزم بله متوجه متظورتون شدم وچقد قشنگ توضیح دادی.شاید...شوهر من ول کنی فقط میخوابه.

اینجا همه کفتن تو ابراز کن تو مغروری تو حساسی...ازصب چندبار گفتم چقد دلتنگشم و ذوق اومدنشو دارم

اتفاقا هرچی کم محلی کنی بیشتر کشش دارن سمت ادم البته مدل شوهر شما انگار ابراز علاقه زیادی میزنه زیر دلشون ظرفیتشو ندارن

عزیزم درک میکنم چقدر دلتنگی

خود من گاهی شوهرم پیش میاد سفر یکی دو روزه میره مثه الان کلی دلتنگ میشم دیگه چ برسه به این همه مدت

ولی شما زیادی سخت گرفتی بنده خدا خواسته اذیت نشی شوهر منم همیشه میگه من فلان ساعت میرسم تو بخواب میدونه که نمیخوابم ولی دلش نمیخواد اذیت شم با بیدار موندن

حتما که شوهر شما هم قصدش این بوده ولی مطمئن باش با بیدار موندنت و استقبال کردن ازش چقدر خوشحال میشه

و اینم در نظر بگیر بعضیا درونگرا هستن نمیتونن بروز بدن البته شوهر شما رو نمیدونم

منم نامزدم همینطوریه ولی من بیدار میمونم😬

بخواب نخوام بیدارم.کن کلا با خواب میونه ندارم.تا الانم چون ذوق داشتم دیگه اصلا خوابم نمیاد.ولی دراز کشیدم سرجام.چراغارم خاموش کردم.