2777
2789
عنوان

شوهرم بعد23 روز داره میاد گفت بگیر بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9356 بازدید | 144 پست
الان اگه میگفت منتظرم باش میگفتی مردک اصلا درک نداره بخاطر نیاز و خواسته خودش بعد 23 روز میخواد منو ...

نه من اینو هبچ وفتش نمیگم.به خودشم گفتم بارها.گفتم خودت نیدونی خوابم نمیبره.دلتنگ و ذوق مرگ دیدنتم. نگو بخواب.اخه ساعت11 12ک دیروقت نیست

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
عزیزم چرا توقع داری اول اون شوق داشته باشه؟؟؟؟حتی اگه رانندگی هم نکنه مسیر طولانی ادمو تو ماشین خسته ...

من ازصب ده دفعه تو پیام بهش،گفتم که خیلی دلتنگشم.خیلی دوق دارم که داره میاد...خیلی ابراز شوق کردم.میگم که میخواستم سوپرایزش کنم کیک و ایناهم کرفتم..ساعت یازدهونیم انقد دیر نیست که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامی که دوس داشت اماده کردم.تولدش اینجا نبود براش کیک خریدم.شمع اماده کردم.رفتم دوس گرفتم خونه رو مر ...

بازم شکر خدا که داره میاد بالاخره فردا هم روز خداست

من که شوهرم بیست روزه نیومده و دل تنگشم

فردا کیک بخورید

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

خوشحال باش که داره میاد کاش شوهر منم امشب میومد

عزیزم اعصاب منو خورد کرده.تو درک میکنی ادم چقد دلتنگ و چشم انتظاره...کلی ذوق دارم گفت بخواب.بار اولش نیست.اون انگار بی تفاوته.این ازارم میده.قرص خوردم خوابم ببره.

برای کسی که شوق نداره بی خودی ذوق نکن مثل خودش باش

اینجا همه کفتن حق باشوهرته تو حساسی...نمیدونم.من خیلی درکش میکنم به خدا.ولی 23 رپز کم نیست...شاید اون اندازه من دلتنگ و بیتاب تیست دیگه

عزیزم اعصاب منو خورد کرده.تو درک میکنی ادم چقد دلتنگ و چشم انتظاره...کلی ذوق دارم گفت بخواب.بار اولش ...

واقعا درکت میکنم اره منم اینطوری بودم از یک هفته قبل به خودم میزسیدم ناخن درست کنم اصلاح کنم آرایش کنم کلی لوسیون بزنم خوشبو شم لباس خواب بگیرم حتی

بعد دیدم متاسفانه خیلی سرد شد

ینی راسش تو یک هفته ده روزی که میومد خیلی کم رابطه داشتیم

دیگه منم خیلی از کارها رو متوقف کردم

گفتم لااقل دیگه خودم دلم نسوزه

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

تو جای من بوذی ناراحت نمیشدی؟

چرا میشدم . ولی خب بیدار هم میموندم و قطعا به خاطر دل خودم استقبال گرمی میکردم

من فقط وقتایی استقبال گرمی نداشتم ازش که قبلش با هم دعوامون شده بود

واقعا درکت میکنم اره منم اینطوری بودم از یک هفته قبل به خودم میزسیدم ناخن درست کنم اصلاح کنم آرایش ک ...

ازصب دارم به خودمو خونه میرسم.کیک خریدم.شام مورد علاقشو اماده کردم.میخواستم لاک بزنم لباس خوشگل ارایش...الان یه بولیز شلوار پوشیدم قرص خوردم نه ارایشی نه لاکی.تمام حسم کور شد.والا تا بوده مردا هلاک و بیتاب بودن.. برا نا برعکسه.