2777
2789
عنوان

شوهرم بعد23 روز داره میاد گفت بگیر بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9379 بازدید | 144 پست

حالا اون گفت بخاب

مثلا خواسته محبت کنه بعدم خسته هس

تو برو خمام

خونت تمیز کن یه رژ هم بزن لباس خوشگل هم بپوش

تو که خوابت نمی بره تا وقتی بیاد

اگه شام نخورده ی چیزی بزار

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

تو این همه راه بیای خسته و کوفته و گشنه حوصله جیغ جیغ کردن و لاس و بوس داری؟ فردا هم روز خداست

خیلی رکی 😁

بیمقدمه تهشو گفتی 😅

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دبکه اعصابم نمیکشه.خودش اکه دلش منو میخواست نمیگفت بخواب که

اگه ناشکری کنی خدا میگذاره تو کاسه ات. خیلی واضح بگم.

خورد تو ذوقم چیه. خدا رو شکر همسرت داره میاد. به سلامت بیاد برات کافی باشه

شاید گفته الان بخواب که شب بیدار بمونی😂

منم دقیقا به همین فکر کردم 🤣🤣🤣

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین بار اولش نیست.کلا براش سخت نیست دوری انگار...نمیدونم چطوری بگم شور شوقی انگار نداره.

شما شورو شوقتو نشون دادی؟؟

قبلا بهت میگفت منتظر نمون و بخواب شما میرفتی میخوابیدی و منتظرش نمی موندی؟

بعضی از اقایون بلد نیستن کلامی ابراز علاقه کننمن اگه بودم نمیخوابیدمو منتظر میشدم تا بیاد بعدش ک اوم ...

من میرم قرص بخورم بخوابم.نه لاک میزنم نه ارایش میکنم و نه لباس قسنگ میپوشم.لیاقت میخواد که شوهر من نداره.نمیتونم توجه و مخبت رو ازش گدایی کنم که.من بدجور بیتاب اومدنش بودم ولی زد تو برجکم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
شما شورو شوقتو نشون دادی؟؟قبلا بهت میگفت منتظر نمون و بخواب شما میرفتی میخوابیدی و منتظرش نمی موندی؟

نه بارها شده گفتم من دلتنگت میشم.شوق دیدنت نمیذاره بخوابم.نمیخوابیدم.واقعا هم ذوق داشتم براش.حتی فقط برای دیدنش.ولی اون...

ببین دبکه اعصابم نمیکشه.خودش اکه دلش منو میخواست نمیگفت بخواب که

این افکاری ک شیطون میندازه تو ذهن ادم باعث میشه بین دونفربهم بخوره شیطون و لعنت کن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

الان اگه میگفت منتظرم باش میگفتی مردک اصلا درک نداره بخاطر نیاز و خواسته خودش بعد 23 روز میخواد منو بیدار نگه داره فلان و چنان

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
چیکار کنم؟اخه دفعه اولش نیست.جامون عوض شده.والا تا بوده مرد مشناق و بیتاب بوده..

ببین اگه میخوای روش تو روت وا نشه منتظرش بمون و سیاست به خرج بده اصلا اصلا به روش نیار که از حرفش ناراحت شدی

به نرمی بهش بگو امشب خیلی خسته بودی و هم خوابت میومد ولی بخاطرش بیدار موندی

بدون شوق و اشتیاق ولی با مهربونی بغلش کن و بعد شب بخیر بگو برو بخواب

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

من میرم قرص بخورم بخوابم.نه لاک میزنم نه ارایش میکنم و نه لباس قسنگ میپوشم.لیاقت میخواد که شوهر من ن ...

عزیزم چرا توقع داری اول اون شوق داشته باشه؟؟؟؟حتی اگه رانندگی هم نکنه مسیر طولانی ادمو تو ماشین خسته میکنه

شما ک تو خونه بودی دلتم ک براش تنگ شده پس چرا اوقات تلخی میکنی؟؟؟شما پیش قدم شو واسه ابراز دلتنگی بعد ببین اون چه واکنشی نشون میده مطمعن باش ک ذوق مرگ میشه و کلا خستگی راه فراموش میکنه وقتی میاد خونه و با خانم خوشگلش روب رو میشه ک منتظرش مونده و براش چای تازه دم کرده و با ذوق بغلش میکنه...

حالا اون گفت بخاب مثلا خواسته محبت کنه بعدم خسته هس تو برو خمام خونت تمیز کن یه رژ هم بزن لباس خوشگل ...

شامی که دوس داشت اماده کردم.تولدش اینجا نبود براش کیک خریدم.شمع اماده کردم.رفتم دوس گرفتم خونه رو مرتب کردم پسرمو خوابوندم.کفت توراه یه چی میخوریم بگیر بخواب.