2777
2789
عنوان

به نظرتون قدکوتاه و زشت و تنها بودن باعث مسخره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 28 پست
نه😐چرا باید برای چیزایی که دست خودش نبوده مسخره شه؟؟

ولی همیشه تنها میمونه بخاطر همین موضوع ,بخاطر چیزی که دست خودش نبود

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه میری؟

اره . فقط من اونجا انقد شدید تنهام. همشون مسخرم میکنن هرررررر حرفی که میزنم تو کلاس💔💔💔💔💔

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

زیبایی یه چیز نسبی هست و بخاطر همین هیچکس زشت نیست و معیارها متفاوته

بخاطر همین نه تنها زشت نیستی بلکه زیباهم هستی

از لحاظ قد هم الان میگن دختر فنچ و بغلی خوبه من خودم قدم بلنده برا این میگم کسی فکر نکنه دارم بهانه میارم ولی دختر کوتاه ملوس تره

تنها بودنم تو این زمونه واقعا افتخاره چون الان دخترایی که ارزش خودشونو میدونن خیلی کمه

در نهایت کلام هیچ مشکلی نداری که بخوای بابتش مسخره شی

خیلی حرفت عجیبه..

خیلی از افراد نابغه دنیا قد کوتاهی داشتن

یا چهره زیبایی نداشتن

هیچکس هم زشت نیست، زشتی در دیدگاه آدماست..

و کسی که آدما رو بابت ظاهرشون مسخره کنه، خودش مشکل داره

اره . فقط من اونجا انقد شدید تنهام. همشون مسخرم میکنن هرررررر حرفی که میزنم تو کلاس💔💔💔💔💔

شاید اینطور فکر میکنی دیگه تو دانشگاه به خاطر قد کسی رو مسخره نمیکنن قدت چقدره؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
مردم اینقد خودشون بدبختی دارن به قد و قیافه ملت دقت نمیکننخودت حساس شدی

کی گفته

همین مردم این مبینای بلاگرو بخاطر دندوناش لقب مبینا دندونی و اسب دادن بهش

همین مردم انقدر ظاهر براشون مهمه و ادمای معمولی و تپلو مسخره میکنن که اعتماد بنفس ادمارو نابود کردن و باعث شدن انقدر عمل زیبایی زیاد بشه

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.