دخترقوی21 مدیر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1574 عنوان موهای مادرم که تا باسنشه شپش گرفته اینم بگم مامانم هر روز حمامه | مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست وای دخترا نمیدونم چیکار کنم از وقتی فهمیدیم موهاش شپش داره کل بدنم به خارش افتاده اینم بگم از شونه مشترک استفاده کردیم 😭مامانم هر روز حمام میکنه خیلی وسواسیه نمیدونم از کجا اومده باید چیکار کنیم از روش های عطاری و اینا پیروی کنیم یا شامپوهای شیمیایی؟؟ لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید دیروز | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jokerrr عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 9767 هیچکدوم از ابن روش ها کارساز نیست و دردسرش زیاده .تو یه آبپاش آب بریز چند قطره داروی ضد شپش قناری بریز توش بعد تو هوای آزاد اسپری کنین رو موهاش ببندین چند ساعت بمونه بشورین یکی دوبار تکرار کنی خوب خوب میشه .از الان بگم خدمت اساتید عوارض و هیچی نداره
خانم_گلگلگلی عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 205 شونه مخصوص و شامپو مخصوص بخرموها رو شونه کن و اتو بکش.حرارت اتو مو از بین میبرتشون.هر سری هم ک شونه میکشی با دستمال کاغذی پاکش کن.ک تخم ها دوباره کشیده نشن رو جاهای دیگه مو.من یه بار هم سس مایونز گذاشتم رو سرم
دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1574 شامپو ضدشپش بخر. تمام رو بالشها و و کش موها و... توی آب جوش بندازید. موهاش هم کوتاه کنه وای موهاش خیلی گناه داره لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید
maedeheidari عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 8352 روبالشتی ها رو چطور بجوشونم؟آب داغ بریزم روشون کفایت میکنه با تاید؟ نه باید چند دقیقه توی دیگبجوشونیی سرچ کن هر چه از دوست رسد نیکوست...
دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1574 منم یه بار از آرایشگاه شپش گرفتم. پاک شدن سر خیلی سخته. روی تار به تار مو تخم میزاره.حالا هر چی مو ب ... تخم ها با شونه زدن مکرر جدا میشه ؟ لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید
3227negar عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 6263 برین دکتر پوست و مو بهتون شامپو و محلول میده کامل خوب میشه ما هم پارسال از پیش دبستانی پسرم گرفتیم ولی خوب شدیم
دخترقوی21 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1574 هیچکدوم از ابن روش ها کارساز نیست و دردسرش زیاده .تو یه آبپاش آب بریز چند قطره داروی ضد شپش قناری بر ... قطره کیمیا هم شنیدم خوبه لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید
snjsjdjsksk عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 731 تخمشو خودت جدا کن از موهاش بکششون و سس مایونز بزن ب سرش با نایلون بپیچون نیم ساعت بمونه
jgtvohrgubuf عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1631 وای نه خیلی گناه داره موهاش خیلی پرپشت و بلند بود 🥺 اصلا کوتاه نکن با یک روغن مثلا زیتون، نارگیل حسابی چرب کن از داروخونه شونه ی دندانه ریز بگیر با همون شونه کن هر بار شونه رو تا پایین که کشیدی بزن زمین که شپشاش بریزه بعد هم با سشوار بکشو شونه کن تخم شپشها میسوزههر بار هم روبالشتی رو بشور همین روش و چند بار تکرار کنی تمام شپشا از بین میره
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9301 روبالشتی ها رو چطور بجوشونم؟آب داغ بریزم روشون کفایت میکنه با تاید؟ لازم نیس بجوشونی تو لباسشویی با دمای بالا بشوری کافیه سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)