2777
2789

وای دخترا نمیدونم چیکار کنم از وقتی فهمیدیم موهاش شپش داره کل بدنم به خارش افتاده اینم بگم از شونه مشترک استفاده کردیم 😭

مامانم هر روز حمام میکنه خیلی وسواسیه نمیدونم از کجا اومده باید چیکار کنیم

از روش های عطاری و اینا پیروی کنیم یا شامپوهای شیمیایی؟؟

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطاری

شونه مخصوص شپش بگیرید روغن زباد بزنه شونه کنه تو حموم و نرم کننده

شپش ربطی به نظافت نداره ممکن از هر جایی بگیری ارایشگاه اتوبوس بیرون و ....

فعلا امضا ندارم

صد درصد شما هم داری

تمام افراد خانواده باید شامپوی مخصوص استفاده کنن

روبالشتی ها جوشونده و اتو بشه تمام روسریها، یقه لباسها و حوله ها جوشونده و اتو بشه

با شونه مخصوص باید تمام تخم شپش از داخل موها خارج شه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
عطاری شونه مخصوص شپش بگیرید روغن زباد بزنه شونه کنه تو حموم و نرم کننده شپش ربطی به نظافت نداره ممکن ...

روغن میتونه رشک ها رو جدا کنه آخه انگار چسبیدن به مو

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

چه شامپویی بهتره

دارو خانه بپرسید معرفی میکنن..

اما چون موهاشون بلنده شونه زدنشون خیلی سخته..چون شامپو موها رو زبر میکنه و تو هم میپیچه!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

صد درصد شما هم داریتمام افراد خانواده باید شامپوی مخصوص استفاده کننروبالشتی ها جوشونده و اتو بشه تما ...

روبالشتی ها رو چطور بجوشونم؟

آب داغ بریزم روشون کفایت میکنه با تاید؟