2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا پیام نور یا ازاد

خب زیاد نگران نباشید

اگر پیام نور بری

خودشون کتاب دارن که خیلی خوب و خودآموز هستش و سوالات امتحان هم آسونه.

آزاد هم فکر نمیکنم سخت گیری کنن چون میخوان دانشجو جذب کنن

خب زیاد نگران نباشید اگر پیام نور بری خودشون کتاب دارن که خیلی خوب و خودآموز هستش و سوالات امتحان هم ...

به نظرتون پیام نور اساتید بهتری داره یا ازاد؟ برای مهاجرت دانشگاه که زیاد فرقی نمیکنه؟

پس قبل انتخاب رشته برو تحقیق کن ، چون خیلی از رشته ها برای مهاجرت خوب نیست .به نظرم بین شیمی و کامپی ...

تحقیق کردم کامپیوتر و علوم پایه خیلی خوبه

کامپیوتر که کلا ریاضیه🥲

تحقیق کردم کامپیوتر و علوم پایه خیلی خوبه کامپیوتر که کلا ریاضیه🥲

اصلا نترس از رشته ی کامپیوتر حساب و کتاب زیاد نداره فقط فرمول و برنامه تو سیستم و..... من کامپیوتر هم خوندم تو دانشگاه سخت هست ولی شیرین مخصوصا که قبل شروع هر ترم کتاب هاشو خودت شروع کنی به خوندن و هر جا مشکل داری سرچ کن گوگل یاد بگیر کلی فیلم و کتاب و جزوه هست ، انگیزه برای درس خوندن داری اونم مهاجرت پس همت کن بخون

اصلا نترس از رشته ی کامپیوتر حساب و کتاب زیاد نداره فقط فرمول و برنامه تو سیستم و..... من کامپیوتر ...

یعنی بین این دوتا رشته کامپیوتر بهتره؟ علاقه هم دخیل هست توش یا نه؟

اصلا نترس از رشته ی کامپیوتر حساب و کتاب زیاد نداره فقط فرمول و برنامه تو سیستم و..... من کامپیوتر ...

کدومش برای مهاجرت خوبه مهندسی کامپیوتر یا نرم افزار کامپیوتر این دوتا تو لیست رشته های دانشگاه ازاد هستش فکر کنم

یعنی بین این دوتا رشته کامپیوتر بهتره؟ علاقه هم دخیل هست توش یا نه؟

هر دو تا رشته خوبه ، ولی برای مهاجرت کامپیوتر بهتر .

علاقه شرط ولی اینکه بگی علاقه نداشته باشی یعنی نمیشه درس خوند این جوری نیست .

فقط باید درس خون باشی قبل شروع ترم خودت بنشینی دروس رو بخونی چون مباحثش جدید برات باید یه پیش زمینه از مبحثی که قرار اساتید تدریس کنند شما بدونی .

دقیقا مثل مدرسه مثلا 20 صفحه یا یه فصل قبل تدریس استاد به مبحث خودت از قبل تسلط داشته باشی این جوری از کل بچه ها جلو می افتی تو درک مطالبش که استادت قرار تدریس کنه

کدومش برای مهاجرت خوبه مهندسی کامپیوتر یا نرم افزار کامپیوتر این دوتا تو لیست رشته های دانشگاه ازاد ...

از دید من نرم افزار عالیه مخصوصا برای خانم ها ، ولی بازم سوال کن .