2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر دایی مامانم زن دوم گرفت

زن اولش وقتی فهمید خیلی ناراحت و عصبانی شد ولی نمیدونم چرا طلاق نگرفت

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اره ..سه چهار نفر از نزدیکام ..البته مال چندسال پیش .مثلا یکی شوهرش بابرادر خود زن زن خراب میبردن باغ .زن یک چیزایی میفهمید ولی بی تفاوت بود

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

خیلی عجیبن واقعا ..من بفهمم دستش بکسی خورده دق میکنم ..نمیدونم چجوری با شوهراشون ادامه میدن

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
چاره دارهعرضه و غیرت نداره

اینو نگید

قضاوت بیرحمانه ایی کردی

دیدم که پناه ندارن و هم به خاطر بچه ها موندن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینو نگید قضاوت بیرحمانه ایی کردی دیدم که پناه ندارن و هم به خاطر بچه ها موندن

بله حرف شما درسته

ولی من خیییییلی هاشون رو دیدم که می تونن برن، ولی موندن

در واقع بچه ها براشون بهانه ای هستن که بتونن پشتش قائم بشن

واقعا دیدم که میگم

بله حرف شما درستهولی من خیییییلی هاشون رو دیدم که می تونن برن، ولی موندندر واقع بچه ها براشون بهانه ...

اینم میشه خود رفتن و دوباره ساختن جرئت میخاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.