شاید بخوایم خونمونو عوض کنیم . با پولی ک داریم میتونیم ی خونه تو منطقه پایین ولی دوطبقه با متراژ بالا و پارکینگ و انباری و تمیز و نوساز بخریم هر طبقه ۱ خواب ۱۲ متری حمام دسشویی هم داخل منزل
و هم میتونیم تو منطقه خودمون ک مرکز شهره یه خونه ۵۵ متری بخریم ک پارکینگ نداره . فقط تمیزه همین ی حیاط کوچیک هم داره و دسشویی مشترک
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منطقه پایین شهره .من خودم هیچ نشکلی با منطقه ها ندارم شوهرم میگ این پیشرفت نیست ولی خب دلم پیش همین ...
اگر از نظر فرهنگی ساده هستن ولی خلافکار و ناجور نیستن همینو انتخاب کن من خودم توی منطقه ای زندگی میکنم اصطلاحا پایینه ولی جایی که ما هستیم فرهنگ مردم خوبه یه جورایی سنتی هستن مثل محله های قدیم من می پسندم فقط مدرسه بچه ها مشکل داشتم که هر جوری بود محله دیگه ثبت نام کردم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚