2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 39 پست

میدونم حرصت گرفته ولی به خاطر همچین چیزی خودتو با خانواده شوهر درگیر نکن ارزش خودت میاد پایین

اونم پسرشونه یه دکتر بردن چیزی ازش کم نمیکنه که هیچ کلی خیر و برکت میاره تو زندگیتون

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کارای خانوادگی این مدلیشون دخالت نکن. اگر خود شوهرت پیشت گله کرد نظرتو به خود سوهرت بگو. اما خودت مستقیما با مادر شوهر یا خواهر شوهرت صحبت نکن و دخالت نکن. اخرش کاسه کوزه ها رو روی سر تو میشکنن.

اگه شوهرت خیلی قاطی میشه باهاشون یه بار قاطعانه باهاش خرف بزن بگو خد و مرز زندگیمونو مشخص کنه الان ب ...

پریروز روز مادر برای مادرش هم زنگ زده به ما ،تنقلات بخرین و بیاین،خوب ما کلفتیم دائم؟

بیکاری یه تکونی بده دیگه،جا فضولی تو زندگی بقیه

نه بابا عشقش خر حمالی برای خانوادش هست

خب پس دخالت نکن خودش نتونه میگه نمیتونم دیگه وقتی رفته یعنی دوست داره بره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
پریروز روز مادر برای مادرش هم زنگ زده به ما ،تنقلات بخرین و بیاین،خوب ما کلفتیم دائم؟بیکاری یه تکونی ...

مشکلتو با خواهر شوهرت ، قاطی این مساله نکن، هرچند از نظر تو قاطیه ها،،،، ولی تو نکن ، یه جور دیگه حالگیری کن

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

پریروز روز مادر برای مادرش هم زنگ زده به ما ،تنقلات بخرین و بیاین،خوب ما کلفتیم دائم؟بیکاری یه تکونی ...

خب عزیزم پس حق داری ،منم همین مشکلو داشتم هردیفه زنک میزد بیاین ببرینم دکتر میرفتیم دوباره میگفت باز بریم یه دکتر دیگه ،دوباره دوبارع دوباره تا ده تا دکتر سر یه سرماخوردگی ساده ،یا زنگ میزنه کولر بخرین بزارم تو اتاقم با اینکه تو هالشون یه بزرگ هست یا بیاین انبارو برام سرامیک و برق بکشید 30 تومن هزینه برق کشی افتاد تو پاچمون نگفت دستتون بشکنه یا اصلا خودتون دارید بخورید یا نه بخدا دوماهه یخچالمون خالیه هیشکی درک نداره

لجم در اومده به نظرتون رنگ بزنم بگم نمیشد یکی دیگه ببرتش دکتر این بیاد خونه استراحت ؟

مگه شوهرت بچه است ك شما بالاخواهش دربيايي؟

ميخواست ميگفت نيمتونم بيام.

براي شوهرت غيرتي ميشي همه چي تمامه؟

💕

لجم در اومده به نظرتون رنگ بزنم بگم نمیشد یکی دیگه ببرتش دکتر این بیاد خونه استراحت ؟

عجب

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁