2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست

شاید خواهرش پریوده شاید سرما خورده شایدم به حرف نمیره ،ول کن به خاطر اینچیزا اعصاب خودت خورد نکن پیر میشی ،برا ما هم همینجوره چندتا بچه داره ولی کاراش با ما هست موقع مریضی وبی پولی ولی موقع خوشی وپولداریشون اونا بچه هاشونن,منم حساس بودم دیدم نمیکشم بیخیال شدم

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاهلم مثه سگ از صبح تا شب کار میکنم بعد خانوم دائم امار میگیره کی بیدار شدی صبح،صبحا میخوابی

بگو نمیدونستم مثل پادگان ساعت خواب وبیدارشدنم بایدگزارش بدم ،یا باید برا خاب تو خونه خودم از کسی اجازه بگیرم ،صبحا خابی گوشیت از شبکه خارج کن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

نه بابا عشقش خر حمالی برای خانوادش هست

یاد خانواده شوهرم افتادم تا مشکلی پیدا میکنن زنگ میزنن شوهرم ببرشون دکتر چندتا پسر داره مثلن ما مسافرتیم به محض رسیدن زنگ میزنن بیا مامانتو ببر دکتر نرسیده باید بره به اینا برسه منم یکی دوبار گفتم به بقیه بگید گوش ندادن دیگه نگفتم ببین تو دوران کرونا همشون کرونا داشتن ما نداشتیم زنگ زدن شوهرم که بیا مارو ببر دکتر ماهم مریض شدیم بعد ما کرونا داشتیم میترسیدن از طریق تلفن هم منتقل بشه دریغ از یه تماس میخام بگم ماهم از این بی وفایی ها زیاد دیدیم غصه نخور تنها نیستی

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

یکی از دلایلی ک دلم نمیخاد بچه داشته باشم همینه

ترجیح میدم تو پیری بمونم بمیرم بپوسم ولی بچم با همسرش سر مریضی و مشکلات من یکی به دو نکنه اونم وقتی عمر و جوونیمو براش گذاشتم.

من پنج ساعت از مامان بابام دورم یه تب بکنن کل این مسیر رو با جون و دل میرم حتی اگر شبش شیفت بوده باشم و خسته باشم و خواهرمم خونه باشه.

یکی از دلایلی ک دلم نمیخاد بچه داشته باشم همینهترجیح میدم تو پیری بمونم بمیرم بپوسم ولی بچم با همسرش ...

نه ببین هممون همین هستیم بالاخره پدرو مادر رو نمیشه که کاری بکارشون نداشته باشی اما فکر میکنم متوجهه منظور اسی نشدی ببین هرچیزی حدی داره خود من اگر بچه داشته باشم یبار به اولی میگم یه بار به دومی یه بار به سومی نه اینکه فقط از یکی انتظار داشته باشم و حتی کارهایی که خودم بتونم انجام بدم رو گردن بچم نمیندازم ببین هرکسی زندگی خودشو داره اینکه بچه بیاری و انتظار داشته باشی جمعت کنن و از زندگیشون بزنن بخاطر زندگی تو این بده

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید