2777
2789

من یه نی نی نه ماهه دارم .هر سوالی یا مشکلی داشته باشم کلی اینرنت سرچ میکنم و ....

حالا میشه خواهش کنم بیاید با هم باشیم از تجربه هم استفاده کنیم و.... یا تو این تاپیک یا یه گروه دیگه

خدا جونم بی تو دنیا رو نمیخوام.....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک دختر دهه ماه دارم اگه سوال داری بپرس عزیزم اگه بتونم حتما کمکت میکنم

مرسی . در کل دنبال یه گروهی یا تاپیکی هستم که هر سوال دارم برم همونجا. مثلا الان واسه دندونا واقعا اذیت میشه .خیلی خسته شدم تا بخوابه  

مرسی . در کل دنبال یه گروهی یا تاپیکی هستم که هر سوال دارم برم همونجا. مثلا الان واسه دندونا واقعا ا ...

دستان تمیزبشور بعد باانگشت بزن تو شربت استامینوفن بمال رو دندون هاش تا دردش کمتر بشه یا آب انگور بزن .روز ها هم هویج بشور تمیز باشد دستش تا فشاربده رو لثه اش

مرسی . در کل دنبال یه گروهی یا تاپیکی هستم که هر سوال دارم برم همونجا. مثلا الان واسه دندونا واقعا ا ...

دختر منم هنوز دندون در نیاورده ولی خیلی اذیت نمیکنه یه مواقعی خیلی ساکت میشه و هیچ سرو صدایی نمیکنه یا خیلی آب از دهنش میرسه یه مواقعی ام  شبا بد میخوابه البته الان خوب شده تو هفت ماهگیش خیلی برا دندون اذیت شد آخرشم در نیومد

عاشق دخترم و باباشم  
دستان تمیزبشور بعد باانگشت بزن تو شربت استامینوفن بمال رو دندون هاش تا دردش کمتر بشه یا آب انگور بزن ...

هویج رو نمیکنه ؟میترسم بدم دستش