2777
2789
عنوان

پسرم میگه دایی مگه برام کادو خرید که میخوای برای بچش کادو بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 56 پست
از نظر مالی نگفتماز این نظر که نگاه میکنه کی چی داده دقیقا عین همونو پس بده نه کمتر نه بیشترنمیدونست ...

اتفاقاً الان پسرم کادویی که خریده چند برابر کادوییه که پسر داداشم خریده براش اصلا مهم نیست که چقدر خرج کنه گفت پسر داییم هرچی بهم داده چند برابر پسش میدم ولی وقتی هیچ وقت داییم و خانمش به فکر ما نیست چرا تو باید هرسال کادو بدی امسال برای من گرفته من خودم بهترش و بهش میدم

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

نه اتفاقا خیلی ولخرجه از بس خانواده داداشم منو اذییت کردن حساس شده

من فکر کردم کوچیکه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کردم کوچیکه

از وقتی کوچولو بود رفتارهای زشت زن برادرم و با من میدید هی اذیتم کردن من بچه شیری داشتم پدرم بستری بود داداشم میگفت من برم بیمارستان همراه پدرم در حالی که من بچه شیر میدادم بچم فقط شیر خودمو میخورد پولای بابام مال اونا بود ولی وقتی که باید کار کنه میگفت برای تو زحمت کشیدن وظیفه تو هست به خدا قسم اینقدر گریه منو در آوردن قلبم دچار مشکل شده نمیشه اینجا بگم واقعا نمیتونم

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

چه پررو نزار طلاهات اونجا بمونه😐😐😐😐 آدم چه چیزایی که نمیشنوه

وقتی رفته سراغ مادرم که طلاهارو بده مامانمم سریع زنگ زد گفت بیا رفتم طلاهارو داخل کیفم انداخت گفت تا داداشت نیومده برو فقط برو که من شرمنده شوهرت نشم فردا

وقتی رفته سراغ مادرم که طلاهارو بده مامانمم سریع زنگ زد گفت بیا رفتم طلاهارو داخل کیفم انداخت گفت تا ...

😑😑😑😑😑😑 تولد نرین بزار کلا پاشون بریده شه از خونتون🤣😐

از وقتی کوچولو بود رفتارهای زشت زن برادرم و با من میدید هی اذیتم کردن من بچه شیری داشتم پدرم بستری ب ...

دیگه یه جاهایی ادم مجبوره دردش به کسی نگه. وگرنه همون چهار تا آدمی هم که دورمون هستن می رن و بقیه ما رو کامل بی کس فرض می کنند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

وقتی رفته سراغ مادرم که طلاهارو بده مامانمم سریع زنگ زد گفت بیا رفتم طلاهارو داخل کیفم انداخت گفت تا ...

طلاهای تو رو مب خواسته از مادرت بگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا خدا؟

😑😑😑😑😑😑 تولد نرین بزار کلا پاشون بریده شه از خونتون🤣😐

اونا کلا تولد میگرفتن هرسال کادو میدادم منم خبر نمیکردن ولی امسال نمیدونم چیکار کنم چون امسال پسرش کادو خرید پسرمم براش کادو گرفته میگه تو نگیر من گرفتم البته کادویی که پسرم گرفته چند برابر کادوییه که پسر داداشم خریده

طلاهای تو رو مب خواسته از مادرت بگیره؟؟؟؟؟؟؟ یا خدا؟

آره به خدا.. گفته بود که من بدهی هام رو بدم و کار کنم باهاش بعد طلا شو پس میدم

یعنی چی ؟من پسرم خیلی از همسن و سالای خودش ماشاالله هزار ماشاالله 🧿 عاقلتره حتما دلیلی داره که اینط ...

یعنی همین که دارید بهش یاد میدید بی محبت بشه دیگه بی محبتی و بی احترامی رو دارید از الان یادش میدید. بله درسته که داییش هدیه بهش نداده خب شما هم میشید مثل برادرتون چقد دلا داره سیاه میشه خواهر برادر به بچه های هم رحم نمیکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤