2777
2789
عنوان

🍁بیست و سوم آذر هم شد و من ‌ ‌ ‌ ساله شدم🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 52 پست
به به چه شاعرانهمیشه تاپیک یکی مونده بع اخرمو بخونید ببینید به نظرتون پیام میده یا نه؟

چشم، در فرصت مناسب.

الان وضعیتم خوب نیست....

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

تو را روی زرد ومرا روی زرد تو از مهروماه و من از مهرماه

نمازم را قضا کرده تماشا کردنت ای ماه

بماند بین ما این راز ها، بینی و بین الله!

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک🍰☕

میفهممت ولی میگذره و بهتر میشه🪻🌹

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تولدت مبارک🍰☕میفهممت ولی میگذره و بهتر میشه🪻🌹

توکل بخدا

ممنون از شما دوست گرامی🌹🙏🍁

🥲🫡🥹

مگر تو نی نی سایت یه پسر بتونه طرفدار داشته باشه و یاد بگیره اینطوری ناز کنه🗿

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

گریه میکنم هااا😅😅ان شاء الله روز های خوب.😍🤩

نه نه روز تولدت هرگز

بخند😊🌹

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نمازم را قضا کرده تماشا کردنت ای ماهبماند بین ما این راز ها، بینی و بین الله!

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی

آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی

کاهش جان تو من دارم و من می دانم

که تو از دوری خورشید چه ها می بینی