2777
2789

دخترا مادرشوهرم قبلا وسیله ای که برامون کادو گرفته بود وپس گرفت قالی بود بعد اونم که فحشمون داده بودن مام شنیده بودیم چون تو یه ساختمونیم و همسرم ب مادرش گفته بود ک شنیدیم تو تاپیک قبلم بعد فرشی که از میگرفت رو پهن کرده تو گلخونه اش!منم به تلافی اون اتفاق و اینکه تولدم من که هیچ تولد همسرم تبریک خشک و خالیم نگفتن نه زنگ زدم نه کادو گرفتم به همسرم گفتم تو خودت میدونی هرکادویی دلت میخواد بگیر برو مادرت رو ببینش و زنگ بزن بهش اونم طبیعتا دلش رو شکونده همسرم زنگ هم نمیخواست بزنه بهش گفتم اگه روز مادر تبریک نگی بهشون قهر میکنم باهات!چون بالاخره پسرشی،بعد من جواب تلفنشم نمیدادم امروز عمه و عموی شوهرم اومدن خونه اونا چون تو یه ساختمونیم زنگ زد مادرشوهرم منم جواب دادم چون اگه جواب نمیدادم پیش اونا منو بده میکرد گف عمه فلانیتو و عموت اینا اینجان شام بیاین پایین منم گفتم ممنون شام درست کردم گفت نگه دار برا ناهار گفتم همسرم باشگاهه بزار بیاددبعد الان نمیدونم برم شام رو نرم اگه برم قهرو قیافه خواهرشوهرم و مادرشوهرم رو باید تحمل کنم نرم میشم آدم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه رو قبلا تجربه کردم بخاطر همسرم راضی نیستم بد یا خوب پدر مادرشن نمیخوام بعد مردمشون حسرت بم ...

اخه تو یه خونه ای بحثت فرق داره

حالا اگه مادرشوهرت حرف مفت زن باشه،تو بری یا نری،بازم بدگویی میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه تو یه خونه ای بحثت فرق دارهحالا اگه مادرشوهرت حرف مفت زن باشه،تو بری یا نری،بازم بدگویی میکنه

فک نکنم اونجوری باشه و زیاد حرف مفت بزنه چون میدونه بالاخره میان میگن بهم،من قبلا جدا بودم ولی خب الان آره یه ساختمونم