2777
2789
عنوان

همکار هایی که مدام مسخره ت میکنن و هدف مهاجرتتو تحقیر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منم اینه ک حس برتری شون بابت چیه؟ اتفاقا من حس میکنم اونا باختن ک تو ایران موندن و با این حقوق ...

شما هم بری اونجا دوندگیش بیشتر از ایرانه بعد اونجا هم فک نکن زیر پات فرش قرمز پهن میکنن

تو داری کار درست و راه درست رو میری اونا حسادت میکنن بهت سعی کن از این به بعد راجب برنامه هات برای آ ...

چون کلاس زبان میرم و شیفتام تداخل میخوره فهمیدن چیکار کنم ک فک کنن منصرف شدم؟

تقصیر توعه

هنوز نرفته رفتی گفتی میخوام مهاجرت کنم

یه بنده خدایی میگفت میخواستم برم کربلا از قبلش به یکی گفته بودم

رفتم سوار هواپیما شدم هواپیما از تهران بلند شد دوباره نشست به خاطر اینکه هوا خوب نبود

💍♥ i said yes 

شما هم بری اونجا دوندگیش بیشتر از ایرانه بعد اونجا هم فک نکن زیر پات فرش قرمز پهن میکنن

من گفتم فرش قرمز پهن میکنن زیر پام؟چرا از هرچیزی میخواین ی داستان بسازین؟

سوال منم اینه ک حس برتری شون بابت چیه؟ اتفاقا من حس میکنم اونا باختن ک تو ایران موندن و با این حقوق ...

والا

منم پرستاری ام یکی از اهدافم برای اومدن مهاجرت بود واقعا تو ایران خیلی شغل سختیه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

تقصیر توعههنوز نرفته رفتی گفتی میخوام مهاجرت کنم یه بنده خدایی میگفت میخواستم برم کربلا از قبلش به ی ...

نگفتم میخوام مهاجرت کنم کلاس زبان میرم چون شیفتام تداخل میخورد فهمیدن

والا منم پرستاری ام یکی از اهدافم برای اومدن مهاجرت بود واقعا تو ایران خیلی شغل سختیه

حقت خورده میشه تو ایران چون سیستم پزشکی اجازه نمیده پولی تو جیب پرستار بره همه رو برای خودشون برمیدارن

ببین ممکنه فکرکنی که این شرایط اونجاهست ولی واقعیت اینه معمولاافرادیکه شخصیت و اصالت ندارن توهرچی بتونن خودشون روبرتر میدونن .

روهدفت فوکوس کن توجهتواز ادمای سطح پایین بردار توجه نکن سکوتت رو برابرشون بیشترکن حواست به وظایف شغلیت باشه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست